Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJI MIHOLJAC

Dvije osobe poginule u prometnoj nesreći

Očevid
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
17.11.2018.
u 19:46

Još dvije su teško ozlijeđene

Dvije osobe poginule su, a dvije ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu nešto poslije 17 sati dogodila na državnoj cesti D-34 između Donjeg Miholjca i mjesta Sveti Đurađ, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava (PU). Prema prvim informacijama, na tome dijelu ceste sudarila su se dva osobna automobila, a od zadobivenih ozljeda smrtno su stradali vozači oba vozila 62-godišnjak i  40-godišnjak, a dvoje putnika je ozlijeđeno.

Više pojedinosti o nesreći znat će se nakon očevida, a promet na tom dijelu ceste je zatvoren i preusmjerava se okolnim pravcima. U osječko-baranjskoj PU podsjećaju kako je ovo peti vikend za redom s prometnim nesrećama u kojima je bilo poginulih osoba te kako je u ovogodišnjim prometnim nesrećama u Županiji do sada ukupno smrtno stradalo 26 osoba. Stoga u policiji ponovno pozivaju vozače na oprez u vožnji i poštivanje prometnih propisa.

Ključne riječi

Komentara 2

SA
sanikol
20:32 17.11.2018.

Prema 24 časa, stradalo je oboje vozača. To sam kritizirao jer je očito da "novinar" ne zna da se oboje odnosi na mušku i žensku osobu. Oni su mi dodijelili crveni karton i blokirali na 24 časa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije