Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Dvije osobe poginule u padu sportskog zrakoplova kod Beograda

Ilustracija
Dino Stanin/Pixsell
16.05.2018.
u 21:46

Hitna pomoć je u 19,08 sati zaprimila poziv da se "srušio zrakopolov u blizini aerodroma 13. svibanj", koji se nalazi pored pruge Beograd-Novi Sad, kod Zemun Polja.

Dvije osobe su poginule u padu sportskog zrakoplova koji se u srijedu navečer srušio u okolici Beograda, potvrdili su beogradskim medijima liječnici hitne pomoći u Beogradu.

Radio-televizija Srbije (RTS) objavila je da su u padu ultralakog zrakopolova u Zemun Polju poginuli muškarac i žena.

Hitna pomoć je u 19,08 sati zaprimila poziv da se "srušio zrakopolov u blizini aerodroma 13. svibanj", koji se nalazi pored pruge Beograd-Novi Sad, kod Zemun Polja.

Pista tog aerodroma je travnata, paralelna s prugom i od tračnica je udaljena 70 metara, navedeno je na web stranici tog aerodroma.

Identitet nastradalih, uzrok pada zrakopolova i više detalja o ovoj nesreći za sada nije poznato, a policija je blokirala mjesto nesreće i očevid je u tijeku.

Prema neslužbenim saznanjima, nastradali muškarac i žena su iznajmili avion, a nastradali je, navodno, profesionalni pilot, rođen 1970. 

Komentara 11

Avatar Dalmacija
Dalmacija
08:49 17.05.2018.

Opet vijesti iz Beograda. Pa da, metropola je to. Sve ostalo u bivšoj zemlji je provincija. Što nije prošlo kroz Beograd, to kao da i nije postojalo.

DU
Deleted user
22:22 16.05.2018.

uf, već sam se zabrinuo, punih šest sati nije bilo vijesti iz srbije...

SP
Spezispezi
07:19 17.05.2018.

Hina je beogradska agencija, ili je Beograd negdje u RH, možda smo prespavali krojenje novih granica?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije