Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Dvije djevojčice otrovale se ugljikovim monoksidom

hitna pomoć
Arhiva VL
Autori: sk/VLM, ibe/VLM
22.02.2010.
u 11:22

Dok su se kupale, starija djevojčica se onesvijestila, a mlađa je počela vrištati. Roditelji su odmah dotrčali i pozvali Hitnu pomoć.

Dvije sestre, osmogodišnjakinja i četverogodišnjakinja, otrovale su se ugljikovim monoksidom u kupaonici obiteljske kuće u Dunavskoj ulici na području zagrebačke Dubrave u nedjelju oko 13 sati.

Dok su se kupale, starija djevojčica se onesvijestila, a mlađa je počela vrištati. Roditelji su odmah dotrčali i pozvali Hitnu pomoć.

Obje su prebačene u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da su se lakše otrovale te da nisu u životnoj opasnosti.

Policija obavlja očevid te će se provjeriti ispravnosti bojlera i dimnjaka.

Tri osobe se otrovale plinom
Tri osobe otrovale su se plinom u u obiteljskoj kući u Pribislavcu. Srećom, vlasnik je na vrijeme obavijestio tvrtku Međimurje plin da imaju problema s plinskim bojlerom.

Djelatnik je na ulazu u kuću u subotu oko 14.50 sati zatekao 53-godišnjeg vlasnika, njegovu ženu (52) i sina (28), koji su se pred njim srušili u nesvijest zbog trovanja plinom.

Prevezeni su u Županijsku bolnicu u Čakovcu. Vlasnik i sin jučer su pušteni kući, a žena je zadržana na liječenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije