Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u središnjoj Hrvatskoj

Dvaput silovao djevojčicu u napuštenoj kući. Ostala je trudna

Silovanje
Davor Puklavec/PIXSELL
20.12.2019.
u 09:58

Muškarac je ispitan te je priznao da je počinio kazneno djelo, no branio se da je mislio da žrtva ima više od 15 godina

Županijski sud u središnjoj Hrvatskoj donio je rješenje o provođenju istrage protiv muškarca kojega tereti da je dvaput u napuštenoj kući silovao djevojčicu koja je kasnije ostala trudna.

Muškarac je, kako javlja KAportal ispitan te je priznao da je počinio kazneno djelo, no branio se da je mislio da žrtva ima više od 15 godina. S obzirom na priznanje, u žalbi sudu je iznio kako smatra da 'nije potrebno provoditi istragu i prikupljati daljnje dokaze i podatke, osobito one koji nisu sporni'. 

Sud mu je odbio žalbu i naredio pokretanje postupka. Prijeti mu do 15 godina zatvora.

Stavlja mu se na teret da je u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona naveo djevojčicu u napuštenu kuću te joj zaprijetio, ali i imao spolni odnos. Nekoliko tjedana kasnije učinio je isto, nakon čega je djevojčica ostala trudna.

Ključne riječi

Komentara 20

BP
beby.pejazic
10:24 20.12.2019.

Takvima odmah na licu mjesta odrezat i ruke i spolovilo i nsbit mu ga u zube monstrumi

Avatar anlaser
anlaser
10:32 20.12.2019.

Kastrirati kretena !

DU
Deleted user
11:02 20.12.2019.

Svim silovateljima kastracija + robija! Jedino pravedno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije