Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDOM PREŽIVJELI

Dvadesetmetarski kran se srušio na obiteljske kuće: 'Mislio sam da je kraj svijeta'

London: Dvoje ljudi ozlijeđeno prilikom pada krana na gradilištu u Bowu
Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
1/5
09.07.2020.
u 11:25

Jedna je osoba poginula, ali stanovnici ističu da je pravo čudo da nije bilo više žrtava

Jedna je žena poginula, dvije su osobe lakše ozlijeđene, a dvije su hospitalizirane sa teškim ozljedama glave nakon što se 20-metarski kran srušio na kuće i zgrade u izgradnji u naselju na istoku Londona. Čudo je, kažu stanovnici, da nije bilo i više žrtava.

 

- Bilo je oko dva i trideset popodne i otvorio sam prozor u vrt i vidio sam kako prema meni pada velika crvena stvar. Potrčao sam, nisam znao što da radim. Mislio sam da je kraj svijeta - kazao je Motiur Rahman, jedan od stanovika, za Sky News.

Jedna od stanovnica čiji je dom također oštećen kazala je da su za dlaku izbjegli smrt.

- Da sam izašla sekundu kasnije iz kupaonice vrata potkrovlja, koja su iznad, pala bi na mene. Ne mogu ni pomisliti što bi tek bilo da su brat i sestra bili u svojim sobama na koje je kran direktno pao - ispričala je potresena stanovnica.

Pokrenuta je istraga koja bi treba utvrditi sve okolnosti ove nesreće.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije