Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Dvadesetjednogodišnji mladić zabio se motociklom u automobil

sudar
Maja Šantoši/PIXSELL
02.04.2010.
u 17:25

Vozač motocikla na ravnom je dijelu ceste izgubio nadzor nad motociklom te naletio na parkirani automobil na desnoj strani rubnika.

SLATINA  - Snažan udarac i lomljava metala danas oko 16.56 sati izmamila je iz kuća stanovnike Ulice Lipa u kojoj se dogodila teška prometna nesreća.

U punoj brzini vozač motocikla Stevo S. (21) iz Slatine izgubio je nadzor nad motociklom koji je, dok je izlazio iz desnoga blagog zavoja, zahvatio rubnik, a potom je, vozeći se tridesetak metara po rubniku, udario u zadnji lijevi dio osobnog automobila parkiranog na zelenoj površini uz uličnu cestu.

Mladić je bio pri svijesti, a nakon što mu je pružena prva pomoć, vozilom Hitne medicinske pomoći prebačen je na daljnje liječenje u virovitičku bolnicu.

Sve upućuje na to da se prometna nesreća dogodila zbog prevelike brzine neprilagođene uvjetima na cesti.. 

Ključne riječi

Komentara 2

XB
XblackX
14:43 03.04.2010.

... a ni parkiranje na zelenoj povrsini nije dozvoljeno :-)

YO
yohana
20:01 02.04.2010.

zalosno.MC je lijepo voziti ali svi koji to odluce trebali bi se najprije nauciti kako se vozi,i obavezno imati vozacku dozvolu.najvise stradaju motociklisti jer jednostavno nemaju sebe pod kontrolom a ni MC kojeg voze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije