Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIŠTVO

Krali alkohol u trgovini pa autom pokušali pregaziti prodavačicu

Ilustracija
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
13.02.2020.
u 09:21

Prošao je pokraj blagajne bez plaćanja i ušao u osobni automobil u kojem ga je ispred prodavaonice čekao 62-godišnjak.

Protiv dvojice razbojnika Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage zbog razbojničke krađe, produljene krađe i pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede.

Prema podacima iz DORH-a, 68-godišnjak je 18. prosinca prošle godine u trgovačkom centru u Ludbregu s police prodavaonice uzeo dvije boce žestokog alkoholnog pića i stavio ih u vrećicu prilagođenu za ometanje čitača zaštitnih kodova. Prošao je pokraj blagajne bez plaćanja i ušao u osobni automobil u kojem ga je ispred prodavaonice čekao 62-godišnjak.

"Nakon što su tri prodavačice krenule za 68-godišnjakom da ga spriječe u krađi, a jedna od njih je svojim tijelom blokirala izlazak vozila s parkirališta, 62-godišnjak je vožnjom unatrag usmjerio automobil prema prodavačici koja je u posljednji čas izbjegla nalet vozila naglim izmicanjem u stranu", kažu u DORH-u.

Utvrđeno je i da su okrivljenici od 30. studenoga 2019. do 6. prosinca 2019. na području Varaždina u više navrata s polica trgovina uzimali parfeme i stavljali ih u vrećicu prilagođenu za ometanje čitača zaštitnih kodova. Ukrali su šest parfema vrijednih više od 3700 kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

TR
trudimSe
09:45 13.02.2020.

manjinci opet?

RO
Rope22
10:35 13.02.2020.

Đelem, đelem....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije