Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako je to moguće
Povratak na članak

Dva slučaja potresla hrvatsku javnost: Nitko nije vidio da muče dijete?!

Jako je bitno vidjeti ima li dijete stare ili nove masnice, što se vidi po boji, te kojeg su oblika. Na opekline također treba pripaziti, one čine deset posto ozljeda kod zlostavljane djece - govori prof. Gordana Buljan Flander iz Poliklinike za zaštitu djece Grada Zagreba

Komentari 7

SA
samoborka
17:24 09.07.2019.

Zalim slucaj,ali nista bez ponovnog uvodjenja smrtne kazne. Sve ostalo je prazna slama. Na kraju ispadne da zakonski teze posljedice snosi onaj tko nije vezao pojas u autu od onoga koji ubije, maltretira ili siluje.

VL
DO
dopizdilomi
17:26 09.07.2019.

Čitam i plačem a najradije bih nekoga skratio za ..... Krivi susjedi i rodbina a po socijalnoj službi sve je u redu i po zakonu.

VL
MX
Mister X
09:45 10.07.2019.

Dva slučaja potresla hrvatsku javnost: Nitko nije vidio da muče dijete?! Naravno nitko Hrvati rade cijele dane , a sa druge strane nismo u Somaliji da zavirivamo i kontroliramo jedni druge dali netko muči svoje dijete. Konačno ne smo dada nije dozvoljeno starcima i odraslim stranima da pokazuju pre veliki interes za susjedovu djecu .. Da vide ispod košuljice i gaćica jer ima masnice . kako se to tako "mućenje" rijetko događa na stotine tisuća poneki kobni slučaj nije ništa nenormalno i to pitanje je suvišno…

VL
CH
chupakabra
17:33 09.07.2019.

ovo je za zatvor i oduzimanje djeteta zauvijek

VL
DH
dalibor.hren
19:31 09.07.2019.

Djevojčica je, na žalost, preminula!

VL
SV
SveJeUzalud
17:50 09.07.2019.

....svi su dobro došli koji smanjuju broj stanovnika....stav vlasti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.