Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno u Zagrebu

Dva razbojništva u nekoliko sati: Opljačkane banka i pošta

policija, pljačka banke
Goran Stanzl/Pixsell
Autori: ih/VLM, i.kri/VLM
21.03.2013.
u 18:00

Policija je priopćila da je djelomično maskirani razbojnik izvršio razbojništvo nad 29-godišnjim zaposlenikom banke.

Dvije pljačke dogodile su se u Zagrebu u samo nekoliko sati.

Nepoznati počinitelj uz prijetnju oružjem u večernjim satima opljačkao je poslovnicu Pošte u Meksičkoj ulici u Zagrebu.

Policija je izvijestila da je pljačkaš izvršio razbojništvo nad četvero radnika pošte te da je iz poslovnice ukrao novac.

Danas, malo prije 17 sati, nepoznati razbojnik je u poslovnici Sberbanke u Resselovoj ulici u Zagrebu uz prijetnju pištoljem izvršio pljačku.

Policija je priopćila da je djelomično maskirani razbojnik izvršio razbojništvo nad 29-godišnjim zaposlenikom banke.

>>Spektakularna pljačka – iskopali 30 metara tunela do trezora banke

Komentara 3

EN
ENTUZIJASTA
19:01 21.03.2013.

Kakva je to opet Sberbanka?! Čovjek je na vrijeme uočio opasnost!

Avatar Bukovnik
Bukovnik
19:56 21.03.2013.

Poravnanje. Banke pljackaju Hrvatski narod kroz stambene kredite i devizne klauzule a samuraji banke. Ne da bi ih samo trebalo opljackati nego ih treba i protjerati iz Hrvatske. To nisu banke to su lihvarska drustva i sto je jos najgore uz blagoslov Hrvatske vlade ( i one prethodne i ove sadasnje). Da sam znao uzeo bih kredit kod momaka sa Knezije i bolje bi prosao.

SA
Samoparminutes
22:34 21.03.2013.

Opasno u Zagrebu ! *********************** O čemu trabunjate, pa je li onaj imbecil od ministra unutrašnjih poslova danas u Rijeci objasnio da smo sigurna zemlja? Je da tako nešto mogu povjerovati ljubitelji kukurikavaca, jer nakon pomora koji je taj napravioo u policiji sa svojim "depolitiziranim i profesionalnim" kadrovima je prestrašno, čak i po mjerilima jednog SDP-a !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije