Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa im nije sveto

Dva puta provalio u isti župni ured i odnio 550 kuna

župni ured
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
23.04.2020.
u 12:52

Lopov je sada zbog 550 kuna, koliko je zaradio s te dvije provale unutar tjedan dana, zaradio kaznenu prijavu za dvije krađe

Da lopovima ništa nije sveto zorno je dokazao 20-godišnjak koji se sumnjiči za provalu u župni ured, i to dvostruku. Kako je priopćila zagrebačka policija, on se sumnjiči da je 8. ožujka oko podne došao Ulicu Jurja Barakovića u kojoj se nalazi župni ured.

Obio je vrata, ušao unutra te je ukrao novac koji je našao. Istu stvar je, kažu u policiji, ponovio nakon tjedna dana. I tada je obio vrata i opet ukrao novac koji je našao. Ukupno je odnio 550 kuna, zbog čega je sada kazneno prijavljen za dvije krađe.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:23 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije