Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE ZLOSTAVLJAČ?
Povratak na članak

Dva pretučena konja uginula, a još tri veterinari morali uspavati

U tim selima imamo problema sa stokom koja slobodno luta cestama i poljima, kaže gradonačelnik Kostelac

Komentari 6

DU
Deleted user
20:52 30.10.2019.

Pa eto tko tuče plemeniti životinju pripadnik nacionalne romske manjine.Danas ih tuče sutra će ih ubiti.A država davala lažne poticaje od toga novca se radilo tko zna što.Posla za policiju Uskok koliko hoćeš

VL
TK
Ten-kre
20:44 30.10.2019.

I opet njesra jer država ne radi svoj posao. Pa dokle?

VL
DU
Deleted user
22:01 30.10.2019.

hmmmmm... mislio sam napisati oštar komentar o metku i zidu... onda pročitam da je moguće da garava manjina pušta svoju stoku na tuđa polja.... rade štetu... da neki klipani iz obijesti pretuku konja, ubio bih... a ovako bolje da nee komentiram, zgriješit ću bilo što da napišem...

VL
PR
prajdali100
22:26 30.10.2019.

Manjine su naše zlato,one nas obogaćuju,ispunjavaju ponosom,čine nas sretnim i zadovoljnim......baš smo blagoslovljeni.

VL
VS
veterinarska.stanica.generalsk
21:38 30.10.2019.

Prvo treba rješiti problem sa vlasnicima ove jadne stoke, ako ne vode brigu zna se što se poduzima uz zakon o dorobiti žibotinja.Neka se inspekcija uhvati posla !

VL
AN
annabel
19:53 03.11.2019.

Tko god je pretukao životinje je psihopata i mjesto mu je na psihijatriji ili u zatvoru. Nisu životinje krive za ponašanje svojih vlasnika, a tko je u stanju životinji tako što učiniti duplo je gori od tih "garavih" koji su ih puštali bez nadzora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.