Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDALJENI IZ SLUŽBE
Povratak na članak

Dva policajca sankcionirana zbog ozljeđivanja migranta, čeka ih disciplinski postupak

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je jedan policijski službenik lakše ozlijedio stranog državljanina, dok je drugi policijski službenik propustio spriječiti takvo postupanje i nije ga prijavio.

Komentari 4

LE
LEGENDA
21:28 19.06.2020.

sve što valja na vrijeme ukloniti. svaka čast.

VL
VO
VolimNeVolim
01:35 20.06.2020.

A lako je policajce u lisice i na kazneni i stegovni sud, a njihovi šefovi po večerama a policajci u sumi prepušteni sami sebi. Ma neču sudit prije suda ali ovo politički odgovara i rasističkim prosvjedima i zahtjevima udruga, aa i meni...samo puno je tu koincidencija....on neče reč pa reče a oni drukčije govorili i naravno da se vjeruje inženjeru.

VL
FU
furest
22:44 19.06.2020.

ispada da je policija na granici samo da kontrolira postene gradjane , a migrantima ionako nesmije nista

VL
VK
vk52
20:40 19.06.2020.

Bozinovicu posalji svog sina na granicu da se bori sa emigrantima ako ga imas.Decki dan i noc se bore sa protivzakonskim ulazom u HR a ti ih zatvaras fuj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.