Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENI ORGANIZATORI
Povratak na članak

Vrbovali su žene za posao pa ih iskorištavali za prostituciju u Njemačkoj

Dvojica uhićenih muškaraca žene su navodno vrbovali za pružanje seksualnih usluga u hotelima i apartmanima po Njemačkoj

Komentari 8

Avatar babas
babas
15:30 02.02.2018.

Jadne žene moraju u Njemačku na prostituiranje jer ih kod nas policija progoni. Legalizirajte prostituciju,dajte im radne knjižice i napunite državni proračun. Zarađeni novac isplatite penzionerima i socijalno ugroženima!

VL
OV
Ovozemaljski
17:12 02.02.2018.

Legalizirati prostituciju, marihuanu, sitni sverc, smanjiti poreze na 10%, napraviti mali i efikasni digitalizirani javni servis, ne kupovat avione vec ulagat u znanje i tehnologiju za vlastitu proizvodnju istih, rascistit gruntovnicu i katastar i geodetski snimit cijelu drzavu, vratit penzionere na trziste rada, uci u Schengen su neki od preduvjeta da se ovakve stvari ne događaju!

VL
AN
Andreeejjj
22:58 05.02.2018.

Suad SUKI Keserević iz Rijeke opet u poslu svodnika! Zar taj DRUKER nikad ne leži u buksi?

VL
NO
nogogaz
15:43 02.02.2018.

porast kriminala od naših hrvata je u njemackoj opasno porastla... a na sreću njemci nam ne mogu uvest vize... ili pak? daleko nam je jo do schengena... ali nadajmo se da slovenci nešte previše palamudit, pa da uđemo što prije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.