Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMAG

Dva mjeseca prijetio mu smrću i onda ga napao s čekićem

Čekić
Foto: PU istarska
1/3
15.11.2019.
u 11:32

Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć zbog lakših ozljeda u riječkoj bolnici.

Umaški policajci proveli su istragu i utvrdili da je 49-godišnji državljanin BiH počinio kaznena djela prijetnje i teške tjelesne ozljede. 

Naime, njega sumnjiče da je posljednja dva mjeseca, putem zajedničkom poznanika, prijetio smrću 56-godišnjaku, kojeg je 13. studenog u stanu u Umagu udario nekoliko puta čekićem po tijelu.  Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć zbog lakših ozljeda u riječkoj bolnici. 

- Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 14. studenoga u popodnevnim satima, priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske - navodi PU istarska. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
16:46 15.11.2019.

"Napao ga s čekićem "? On i čekić skupa napali nesretnika....

LA
lazovcino
22:45 15.11.2019.

Koji idiot, dva mjeseca mu prijeti smrcu i on ga jos i ceka da ga ovaj pizdekne cekicem po tintari. Za dva mjeseca je mogo kupit skorpion sa prigusivacem i provjerit dali je tip otporan na metke i sacuvat svoju citavu tintaru.

DU
Deleted user
18:05 15.11.2019.

pa brzo je i uspio...dok se Bosanac sjetio iskopati rudu, istopiti u željezo, iskovati u čekić....i prošla 2 mjeseca.. 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije