Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u srbiji

'Vidio sam pokraj sebe u autu mrtvu ženu, a uz nju dvoje djece

nesreća u Srbiji
Foto: Screenshot
09.10.2018.
u 10:06

Oba sudara dogodila su se jutros oko 7.15 sati, a uzrok sudara vjerojatno je magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara

Najmanje šest osoba poginulo je, a 25 je ozlijeđeno u dva lančana sudara koja su se dogodila na autocesti Beograd – Niš između Ćuprije i Jagodine u Srbiji.

Kako javlja Blic, u sudarima je sudjelovalo ukupno tridesetak vozila, a promet je tim dijelom ceste trenutačno prekinut.

U isto vrijeme dogodile su se dvije prometne nesreće, jedna u smjeru Niša, a druga u smjeru Beograda. U prvoj nesreći, na autocesti prema Nišu, poginule su tri osobe, a deset ih je ozlijeđeno. Dva kamiona zapalila su se, a u nesreći je sudjelovalo više od deset vozila.

Drugi sudar dogodio se na istom mjestu, ali u drugom smjeru autoceste, prema Beogradu. U toj su nesreći također tri osobe poginule, a u sudaru je sudjelovalo devet kamiona i nekoliko automobila.

Oba sudara dogodila su se jutros oko 7.15 sati, a uzrok sudara vjerojatno je magla zbog koje je vidljivost bila smanjena na desetak metara.

– Bilo je jako nepregledno, vidio sam pokraj sebe u autu mrtvu ženu, a uz nju dvoje djece – rekao je jedan od očevidaca nesreće.

Na terenu su sve hitne službe koja spašavaju ozlijeđene i izvlače zarobljene iz smrskanih vozila.

Komentara 18

Avatar Django
Django
11:03 09.10.2018.

Meni je jasno da se kroz produciranje kvaziexyusadržaja želi povećati čitanost i izvan Hrvatske jer postoji ambicija biti najjače glasilo na području bivše države.Ali onda treba biti pošten i promijeniti ime. Evo mog doprinosa sa nekoliko ideja; “Večernja Politika”, “Večernji Blic”, “Večernji zabavnik”. Ovo zadnje bi, s obzirom na razinu novinarstva možda bilo najprimjerenije. Ovime također izjavljujem da se unaprijed odričem svih autorskih prava. Хвала .

TH
thu
13:26 09.10.2018.

Znam da je to u Srbiji al zakaj ste tako lajavi i prljavi na tim komentarima, veselite se tuđoj nesreći, sutradan bi moglo vaše djete, žena ležati tako na cesti... ma odvratni ste...

DU
Deleted user
10:56 09.10.2018.

I koga normalnoga u Hrvatskoj to zanima???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije