Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva ga popravili

Dva dana se mučili s kvarom na semaforu, a onda su otkrili tko je krivac

Ulica slobode, Ulica Hrvatske mornarice i Domovinskog rata
Foto: Google Street View
1/3
07.10.2019.
u 20:05

Djelatnici splitske tvrtke 'Cestar' nekoliko su puta morali izaći na teren kako bi otklonili problem

Skoro dva dana dežurne službe popravljale su semafor Ulice slobode, Ulice Hrvatske mornarice i Domovinskog rata u Splitu, no nikako nisu mogli shvatiti u čemu je kvar.

No, onda su otkrili oštećeni strujni kabel za napajanje semaforske opreme koji je pregrizao miš.

Djelatnici tvrtke 'Cestar' nekoliko su puta morali izaći na teren kako bi otklonili problem.

– Nakon što je u subotu navečer zabilježen kvar, naši djelatnici su odmah izišli na teren i na tom raskrižju proveli cijelu noć. U nedjelju, do 23 sata proveli smo na terenu, no neuspješno. Semafor bismo uspjeli osposobiti, pa bi malo radio, pa malo ne bi. U ponedjeljak ujutro smo odlučili detaljno izvući i pregledati sve kabele i konačno pronašli taj jedan koji je miš pregrizao – rekao je za Slobodnu Dalmaciju Jakov Anterić, voditelj održavanja gradskih prometnica u tvrtki 'Cestar'.

Kvar na semaforu stvorio je nervozu kod vozača koji su se svađali zbog prednosti prolaska, a danas su zbog gužvi policajci regulirali promet.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:46 08.10.2019.

Bojim se tekme repke u Splitu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije