Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAVISNA LISTA

Duspara lovi novi mandat u Slavonskom Brodu: 'Borio sam se u uniformi, borim se i sada'

PIXSELL
08.04.2021.
u 13:22

Nezavisni kandidat Mirko Duspara u Slavonskom je Brodu na vlasti već 16 godina

- Mislim da sam dosad imao dobru podršku građana Slavonskog Broda, da smo dobro surađivali i funkcionirali, da sam naovisan i samostalan i da sam se znao suprotstaviti velikim facama i imenima u Hrvatskoj, ali sam uvijek bio u pravu – rekao je Mirko Duspara, koji je danas (četvrtak) predstavio svoju kandidaturu za novog-starog gradonačelnika Slavonskog Broda.

On je naglasio da je sve što je radio sa svojim timom radio za grad.

- Kao što sam se devedesetih godina borio u uniformi za ovaj grad i ovu državu, tako se i sad borim onim sredstvima koja su mi dopuštena kao političaru da Slavonski Brod ne ostane tamo gdje pojedincima odgovara, nego da on bude perjanica u državi. Mislim da smo dosta toga odradili, ali da ima još puno toga što treba odraditi – istaknuo je Duspara.

 

On je izrazio uvjerenje kako će uz pomoć građana, za koje je naglasio kako su njegova jedina stranka u Slavonskom Brodu, na predstojećim lokalnim izborima polučiti dobar rezultat.

- Uvjeren sam da ćemo dobiti većinu u Gradskom vijeću i da nećemo ovisiti o jednoj ruci i ucjenama pojedinaca koji od nas traže neke svoje osobne interese da bi mogli proći projekti koji su bitni za grad i našu županiju – poručio je Duspara.

Kandidatkinja Nezavisne liste Mirka Duspare za županicu Brodsko-posavske županije bit će Tea Tomas, koja je posljednjih osam godina bila zamjenica gradonačelnika Slavonskog Broda.

- Ispred vas stojim kao kandidatkinja s jasnom vizijom razvoja, s novim idejama koje će, nadamo se, županiju koja je nažalost trenutno na začelju Hrvatske po brojnim pokazateljima uzdignuti da bude primjer drugima i da iskoristimo sve potencijale koje ona nudi – rekla je Tomas.

Nezavisni kandidat Mirko Duspara u Slavonskom je Brodu na vlasti već 16 godina.

Glavni protukandidat za još jedan mandat na funkciji prvog čovjeka grada bit će mu aktualni državni tajnik u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava Dragan Jelić (HDZ), kojemu je to drugi pokušaj da ga sruši na izborima. Tea Tomas će, pak, pokušati zasjesti na čelo županije umjesto aktualnog župana Danijela Marušića, također iz HDZ-a.

Komentara 12

AS
atilla sb 1986
13:55 08.04.2021.

boris se ti majstore za sebe.. kazi ti nama kako to da neke ulice nemaju pjesacku stazu a među najstarijima su u gradu a tvoja ulica evo ima s obje strane..kako to da druga djecja igralista nemaju gradsku vodu aa prekoputa tvoje kuce ima..kako druga djecja igralista nemaju rasvjetu a prekoputa tvoje kuce ima..kako su druga djecja igralista zapustena a prekoputa tvoje kuce se redovno kosi i odrzava. kako to da poneki dijelovi grada jos nemaju kanali zaciju a tamo gdje ti sinovi kuce grade je komplet infrastruktura vec napravljena. kako to da ti sin poklanja stan.. kako to da za zaposlenje u vodovod ili komunalac prijave idu na tvoju adresu.. kako to da pored brodskih firmi poslove dajes firmama iz drugih zupanija... ciji se onda proracun puni? gdje placaju porez te firme? kako to.. za koga se ono boriš? pljuc!

BJ
Ben Juda Talmudan
13:50 08.04.2021.

Koja je to mustra.Ne postoji sa kime taj ne bi,samo da je na vlasti.Tipični lokalni šerif.

LU
lucio2
04:29 09.04.2021.

Bosanski opanak i muljator

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije