Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MINISTAR HORVAT:
Povratak na članak

'Đuro Đaković ne može funkcionirati na način da svake godine u studenom traži kredite'

Sindikati sve veći naglasak stavljaju i na rješavanje problema financiranja proizvodnje, jer kako je već više puta istaknuto, ako račun grupacije ostane blokiran, sve izgledniji scenarij postaje odlazak u stečaj.

Komentari 12

OK
Omladinac koji to nije
22:11 02.12.2019.

Ima li neko odgovoran za ovako lose poslovanje tvrtke?

VL
DU
Deleted user
19:41 02.12.2019.

Čudno , do 91. sve funkcioniralo , radilo se , zarađivalo , da bi od 91. do danas naši domoljubi i hrvatine sve domoljubno uništili , pokrali i ako se dade prodali za kikiriki

VL
ZA
zarko815
20:00 02.12.2019.

Nema uprave koje može spasiti ovu tvrtku kao ni brodogradilišta jer to su ostaci trulog komunizma. Najveći problem je u glavama koje se ne mogu riješiti hipoteka propalog sustava. Od radništva sve što je bilo spremno na promjene je otišlo, a što ostalo nije ni valjalo.

VL
Avatar comandante
comandante
22:15 02.12.2019.

ako vam ovaj klaun pomogne samo-raniti ću se

VL
TI
Tirano
19:47 02.12.2019.

Sječam se vremena Gredelja, koji je bio "sam na tržištu", zarađivao je ogromne novce, jer su radili i popravke kamiona, no željeznica je bila dužna "do boli" Gredelju! Tada su se sjetili jadu te su fuzionirali Gredelj i Željeznica, koja je u mjesec dva počistili novac Gredelju te bi kad novca nije više bilo, pustili Gredelj na miru, neka se sam koprca i izvlači dugove HŽ!? To se dešava u Đuri Đakoviću a dešava se i u ZET-u, koje je Bandić 2019 godine "izbacio iz Holdinga" kada je iskoristio karte od 4 kune pola sata vožnje, za svoje političke poene! Pa kada su skoro propali, gurnuo je ZET građanima grada Zagreba? Neka se sad mi građani borimo dugovima ZET-a? Čudi me gdje je tu DORH i ostale agencije koje bi to prve morale spaziti što se tu dešava? Ljudi moji, Zagrepčani, godinama se naše najjače proizvodne firme tako peru od novca! Pliva, Chromos, Končar i da ne nabrajam? Trebalo bi se tu prekontrolirati kako je došlo do gubitka i Đure i ZET-a, Gredelja, Končara! Tu se grabi novac za politički rad stranaka! To tako dalje ne ide više! Vidjet ćete ako se dublje zagrebe u Đuru Đakovića, gdje je nestao novac i tko je najveći dužnik firme!!!

VL
AN
antonelić
19:17 02.12.2019.

stižu kinezi u đuru đakovića kao onomad u uljanik i 3.maj ... bistri min.gosp.glav. horvat dovesti će brdo bogatih investitora koji čekaju na granici kao napete puške da se otvori tržište za ulaganje ... novac teče potocima , trebamo se samo znati prezentirati ... uspješan je glav. horvat , čovjek koji ne zna što je to realni sektor ... zato i jesmo tu gdje jesmo ( između bugarske i albanije ) ...

VL
AS
antun sklepic
19:14 02.12.2019.

vi ste već davno propali gospodo radnici,a ovi koji upravljaju još će nešto ušičarit pa nestati u bespučima hrvatske administracije i ljepo se uhljebiti kao krpelji na drugom hranilištu itd itd živjeli uhljebi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.