Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA LI ZRAČENJA

Dunav ispire černobilske posljedice: Znanstvenici u Kopačkom ritu mjerili razinu radioaktivnosti

10.08.2022.
u 16:46

Sve oko nas je zapravo radioaktivno. Jedan dio te radioaktivnosti prisutan je od postanka svemira, a drugi je dio došao nakon proba nuklearnih bombi još tamo 50-ih i 60-ih godina, a onda nakon Černobila i manjim dijelom nakon Fukushime

Komentara 5

Avatar Tombstone
Tombstone
16:49 10.08.2022.

Ovo je poprilicno nebulozno.

TO
Tomisl
17:06 10.08.2022.

I prije je bilo vrućina , suše ,bolesti ,ratova ali nije bilo novinara da od svačega prave senzacije, tragedije , katastrofe i time "dave" narod.

HO
Homophob
23:30 11.08.2022.

Dragi prijatelji mekoliko puta sam naletio na balkanske znanstvene radove prevodene na engleski i svaki puta sam se zgrozio! Zar ne mozete naci klinca kome je engleski prvi jezik(ako si vec ne mozete priustiti ozbiljnog prevodioca) pa da malo dotjera to sramotno nepoznavanje engleskog?! Los engleski ukaka utisak clanka! Evo vam vas primjer sa samo 5 rijeci: "... as bioindicators of a potential radioactive ... " Okanite se tih "of"! Zar se to nije moglo napisatiovako: ... as a potential radioactive bioindicators .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?