Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'stvara se fama'

Dumbović nakon glasina o cijeni jakne: 'Platio sam ju 270 eura, davno, na sniženju'

Petrinja: 23 kontejnera na Sajmištu u potpunosti su spremni za prijem stanara
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
06.03.2021.
u 19:31

Na pitanje ne misli li da svojom odjećom šalje poruku Petrinjcima se zahvalio, a onda kazao da će put Crvenog križa

Društvenim se mrežama proširila informacija da jakna petrinjskog gradonačelnika Darinka Dumbovića košta oko deset tisuća kuna, no on je to demantirao rekavši kako se u ovo izborno vrijeme oko svega stvara fama. 

- Očito je sve oko mene i u vezi sa mnom sad pitanje, kampanja. Jakna je koštala puno, puno manje, platio sam ju 270 eura, davno, na sniženju, rekao je Dumbović za 24sata te se na pitanje ne misli li da svojom odjećom šalje poruku Petrinjcima zahvalio, a onda kazao da će put Crvenog križa.

-  Hvala vam lijepo, ja ću sad nastojati otići obući se u Crveni križ, kako bih bio prijemčiviji. Svaki moj korak ima neku dimenziju iz koje se stvara fama, i u kojoj očito mnogi pričaju svoju priču. Znam da smo u kampanji, i u demokraciji, sve to poštujem, ljudi imaju pravo prodavati priču, pitanje je samo koji će medij to onda i prenositi, dodao je gradonačelnik. 

VIDEO Dumbović za ulazak u svoj stan morao čekati vatrogasace

Komentara 19

Avatar rubinet
rubinet
19:44 06.03.2021.

Dotičniku se može svašta prigovoriti , ali ovo o jakni zbilja je promašeno .

DU
Deleted user
20:14 06.03.2021.

To je zbilja vec degutantno pisat kolko kosta neciji kaput ili torba

MA
malena1983
20:50 06.03.2021.

Meni je fascinantna rečenica...Na društvenim mrežama se proširila informacija...dalje nema smisla. Je li vijest kad netko neku glasinu objavi na netu pa se čovjek mora pravdati koliko je platio jaknu?? Ovo je dno novinarstva. Članak nikakav o temi koja ne postoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije