Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U službi kampanje?

Dukat na otvorenje pogona pozvao samo saborske zastupnike HDZ-a

kim11
pixsell
15.09.2010.
u 15:44

Upadljiv je bio izostanak Biserke Vranić, gradonačelnice Ozlja, članice SDP-a i zastupnice u Saboru.

Svečanom otvorenju novog pogona KIM-a nazočili su gradonačelnik Slunja Ivan Bogović i ravnatelj Opće bolnice Karlovac Nedjeljko Strikić kao zastupnici iz Karlovačke županije u Hrvatskom saboru. Članovi su HDZ-a. No, upadljiv je bio izostanak Biserke Vranić, gradonačelnice Ozlja, članice SDP-a i zastupnice u hrvatskom parlamentu. Iz Dukata nismo dobili odgovor na pitanje je li pozvana.

– Nisam. Uobičajeno se zaborave pozvati opozicijski zastupnici kad premijerka obilazi teren – kaže Biserka Vranić.

U pratnji Jadranke Kosor bio je i ministar obrane Branko Vukelić, kojeg je javnost svojedobno povezivala s namještanjem prodaje KIM-a lokalnom poduzetniku.

Komentara 1

JA
jadre
16:15 15.09.2010.

........sve uzorita gospoda......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije