Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nefunkcionalan sustav
Povratak na članak

Đujić: HDZ lošim zakonom nakon 144 godine gasi Hrvatsku vatrogasnu zajednicu

Đujić je ustvrdio i kako je zakon u suprotnosti sa statutom Hrvatske vatrogasne zajednice prema kojemu tročetvrtinska većina Skupštine vatrogasne zajednice jedina može odlučiti o svom gašenju, no, ta skupština se, tvrdi, nije ni sastala

Komentari 3

RP
rpzagreb
13:37 04.12.2019.

Ma koga briga, najvažnije je da država ima na destine beskorisnih agencija, ministarstava, ureda koji ne služe apsolutno ničemu i nikome.....osim za dobivanje glasova.

VL
Avatar southman
southman
13:34 04.12.2019.

SDP-ov zakon o Vatrogasnim zajednicama kojim su ih izvukli iz okrilja MUP-a i prebacili na proračun gradova i općina skoro da je doveo do bankrota većeg dijela lokalne samouprave !

VL
ST
stric7
13:28 04.12.2019.

...saša đuić.... po čemu je on poseban , kako je baš on zaslužio mjesto na listi esdepea za postati saborski zastupnik RH... nije valjda da esdepejci broje krvna zrnca kod sastavljanja listi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.