Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN OGLAS

Dubrovčanin podijelio internet: Sramota me iznajmiti stan po ovim cijenama, dajem ga besplatno

PIXSELL
15.10.2021.
u 10:26

Voljan sam ustupiti dvosoban stan u Zatonu do 1. lipnja bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije, stoji u oglasu objavljenom na Facebooku

U Facebook grupi Iznajmljivanje stanova Dubrovnik osvanuo je zanimljiv oglas jednog Dubrovčanina koji je svoj stan u Zatonu ponudio besplatno u najam.

– S obzirom na to da me sramota i da nemam obraza iznajmit ljudima stan po ovim suludim cijenama koje vidim da se ovdje objavljuju i onda im 1. lipnja reći da izlaze, ja sam voljan ustupiti dvosoban stan u Zatonu do 1. lipnja bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije. U tom slučaju molim da se jave u inbox samo oni kojima je to stvarno i iskreno potrebno. Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali za taj način do 1. lipnja treba imat obraza ljudima pogledat u oči, pogotovo po onim cijenama koje traže – piše u oglasu koji je odmah izazvao brojne reakcije.

"Čitam i ne vjerujem što ste napisali. Svaka vam čast", "Bravo", "Za uzvrat ćete dobit baš ono što vam treba", samo su neki od komentara oduševljenih korisnika.

Međutim, bilo je i onih koji ne odobravaju njegov potez.

"Oprostite na iskrenosti, ali i nije neki dobročiniteljski potez. Vi ste svjesni da stan u Zatonu, u zimskom periodu, svakako ne možete izdati. Prema tome, vama se svakako isplati da vam preko zime netko bude u stanu i plaća režije. A na ljeto je noga svakako", komentirala je jedna žena.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:43 15.10.2021.

Dobro da si mi rekao, od sad mi je i Dubrovnik na crnoj listi, ubuduce ljetujem u Albaniji, tamo za 2000kn ljetujes kao lord

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije