Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA BRZO ZAVRŠILA

Dubrovčanin časti policajca ljetovanjem: 'Kralj se nije prestajao smijati i rukovati'

Policajac
Foto: Screenshot/RTL
1/13
17.07.2018.
u 08:40

Nije mnogo trebalo da se otkrije identitet policajca jer se priča ubrzo proširila Facebookom

Satima su se nogometaši probijali od zračne luke do centra Zagreba gdje ih je čekalo nekoliko stotina tisuća ljudi kako bi proslavili osvajanje drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Ispred autobusa s reprezentativcima nalazili su se neumorni policajci na motorima.

Jednom je Dubrovčaninu posebno za oko zapeo jedan od policajaca koji se "nije prestao smijati, pozdravljati i rukovati s narodom" iako se satima vozi puževim korakom među masom ljudi.

Tako je Miho Budman odlučio preko Facebooka doznati kako se zove taj policajac kako bi ga nagradio sedmodnevnim odmorom u Dubrovniku.

Nije puno trebalo da se otkrije identitet policajca jer se priča ubrzo proširila Facebookom. Budman je u komentarima objavio kako je riječ o policajcu Denisu Ramljaku koji je svojom vedrinom zaradio tjedan dana odmora u Dubrovniku.

Komentara 42

MA
malena1983
09:02 17.07.2018.

Naklon do poda, po toj vrućini, pod kacigom i opremom, a svaka čast i na ponudi. Nadam se da će policajac ovo vidjeti.

DA
dado56
08:51 17.07.2018.

Svaka cast policajcima 6 sati na motoru ovako ..

DU
Deleted user
09:00 17.07.2018.

Svaka čast!!! Krasan potez!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije