Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadnuti konobar:

'Dubrovčani nisu nacionalisti, ja sam imao probleme zbog tetovaže Delija'

Dubrovnik
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/3
13.06.2019.
u 19:58

Nitko kod vas od tako reći normalnih radnika neće imati problema. Imao sam ih ja zbog tetovaže Delija. Ali, to nema veze s nacionalizmom kao takvim - rekao je Asanović

Konobar iz Trebinja koji je radio kao sezonac u Dubrovniku te je napadnut u Gružu oglasio se o incidentu u kojem mu je poručeno da ima 24 sata da napusti Dubrovnik.

- Ljudi su prema meni bili odlični, nemam nikakvih loših iskustava. Jako mi smeta što nastaju priče kako su Dubrovčani ovakvi ili onakvi. Predstavlja ih se nacionalistima. Dubrovčani nisu nacionalisti. Neka se to zna - rekao je Nenad Asanović za Dubrovački dnevnik.

Asanović je rekao kako iz Dubrovnika nosi samo lijepa iskustva, da je tamo stekao jako lijepa poznanstva, te da incident smatra dijelom navijačke scene, a ne nacionalizma.

- I moj gazda u restoranu u kojem sam radio me ispoštovao, njegova obitelj me prihvatila kao svoga. Nitko kod vas od tako reći normalnih radnika neće imati problema. Imao sam ih ja zbog tetovaže Delija. Ali, to nema veze s nacionalizmom kao takvim. Dubrovčani nisu nacionalisti - ponovio je Asanović, koji nije htio otkriti više detalja kazavši da se tu radi o "navijačkom kodeksu". On na nozi inače ima tetovažu posvećenu Crvenoj zvezdi.

- Recimo samo da sam fizički napadnut i da mi je rečeno da napustim Grad. Jesam Delija, navijam za Crvenu zvezdu i sve o onome više što je bilo te noći neću reći. To je stvar našeg navijačkog kodeksa kojega jako poštujem - rekao je Asanović.

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju:

Komentara 48

Avatar anti_komunist
anti_komunist
21:19 13.06.2019.

ja sam nacionalist......u cem je problem..???

DU
Deleted user
20:21 13.06.2019.

85 % hrvata su nacionalosti jer vole svoju domovinu a 15% hrvata su liberalihnsreformistijugokomunistiziamserdamcistartovcisorosevc..itd

LI
LizaLimenni
20:29 13.06.2019.

Pošteno od njega, ne krivi nikog. Krivi sebe jer ima tetovazu na krivom mjestu. Zna kakav je navijacki kodeks, i zna do nigdje ne prolazi. Znam da isto tako tetovirani škoti katolici, navijaci celtica stalno rade u dugim rukavima. To je svugdje tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije