Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SAZIV EK
Povratak na članak

Dubravka Šuica treba dati poticaj demokraciji i demografiji u EU

Hrvatica će u europskoj vladi imati važnu ulogu i u provedbi odluka Konferencije o budućnosti Europe

Komentari 8

MO
moškov
12:07 11.09.2019.

suica treba dati poticaj demokraciji i demografiji....moze dati poticaj i to ogroman poticaj ali demagogiji.....njoj je predobro a za ostalo ...ma bas nju briga....

VL
MO
moškov
12:08 11.09.2019.

demagogija briselskih obercinovnika....

VL
DU
Deleted user
13:34 11.09.2019.

Živjela nam naša draga komisionarka odnosno komesarka iliti povjerenica gospoja Šuica Duda, a bome živio nam i naš eastradno-poduzetnički gospo'n Škoro dr. Mirek, pa komu krivo, komu pravo. Uz promicateljicu demokracije našu Dudu i promicatelja hrvatstva našega dr. Mireka procvjetatt ćemo k'o nikad dosad. A kad nam k tomu ministarski gospo'n Marić Zdravac podigne plaće i mirovine, vasceo će da nam zavidi region i šire. Mašala.

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
09:57 13.09.2019.

"Dubravka Šuica treba dati poticaj demokraciji i demografiji u EU" ahahahahah ... drugim rijecima "Kako je u komunizmu sve bilo med i mlijeko"

VL
WI
wiviamniya
12:53 11.09.2019.

Nikada nitko od normalnoga svijeta nece stati uz zlocinacku tvorevinu 4.Reicha, otpatke nacisticke Njemacke, i kolaboracionista, domacih izdajnika, nego uvijek uz AMERIKU I BRITANIJU, slobodni i slobodarski gospodski svijet, ljude koji su oslobodili Europu od vas, i opet ce akoko Bog da!!! MARS LOPOVI!!!!

VL
WI
wiviamniya
12:40 11.09.2019.

Ajde odhebite vi ex-nacisti, fasisti i kolaboracionisti od nas ovamo u civiliziranim zemljama zapadne Europe. Koga cete vi smrdljivci uciti demokarciji, pa vama su Amerikanci silom i bombama uveli demokraciju u Njemackoj i okolo po Europi, tukli vas kao zadnje stakore, vas i domace izdajnike, vase kolaboracioniste, kao zadnju smradez na ovome svijetu. I sada se lopovi opet suljate oteti demokarciju i suverene drzave koje su nama Amerikanci i saveznici, koji su vas samarali i sravnili sa zemljom, stvorili i podarili nasim drzavama i narodima, Mars na stablo, stoko! Fujjj na kvadrat! Zivjela Amerika i civilizacija. Smrt nacistima, sloboda narodu!!!

VL
WI
wiviamniya
13:12 11.09.2019.

Ja bi se ubila, kada bi mi ova generalusa iz ex-nacisticke drzave bila precjednica neke tvorevine gdje se nalazi zemlja u kojoj ja zivim. Odmah bi se selila na Mjesec. Kako mozete sebi to dozvoliti, pa Nijemci su imali logore u vasoj zemlji, trpali vama narod u logore, pljackali, zarili i palili po vasoj kuci. Pa to je jucer bilo, samo prije par desetljeca, i vi im se opet klanjate, klecite pred njima i poklanjate svoju zemlju i narod njima u ropstvo? Kao da ne vidite sto ponovo izvode po Europi, sve isto sto i onda radili, baratali tudjim etnijama i rasama, pljackali, krali, silovali, i silom provaljivali u tudju kucu, protiv volje natoda u svojoj kuci, isto kao i sada sto rade. Prebolest!! Zato treba biti zesci psihopata!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.