Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rok u lipnju
Povratak na članak

DSV: Zbog procedure nećemo odrediti suce; EU: Dobro, može

Nizozemski ministar pravosuđa bio je impresioniran hrvatskim napretkom u reformi pravosuđa

Komentari 4

MA
magic1960
11:38 12.05.2011.

Na današnji dan Danska je ukinula Schengen i uvela kontrolu na granicama zbog nesnosnew situacije, razlog imigracija koja donosi kriminal... EU se raspada a ovi blebeću o ne znam čemu... Na radiju troše lovu iz fondova za proEU reklame... ALIALI IPAK ĆE SE ODLUČITI NA REFERENDUMU ! Nećeš jandrokoviću i ti pusićko dobiti mjesto u europarlamentu i poslije visoku mirovinu, bogme nećeš !

VL
TO
Toni30
13:32 12.05.2011.

magic 1960: Danska nije ukinual Schengen, vec uvela dodatne kontrole na granici zbog razloga ugrozenost sigurnost. Taj slucaj nije ukidanje Schengena, jer Schengen upravo dozvoljava takvo postupanje u takvom slucaju. Jedini problem je sto taj slucaj nije tocno definiran. Njemackicki ministar unutarnjih poslova je upravo danas izjavio da se mora taj slucaj preciznije definirati.... Npr. kad su u pitanju huligani koji putuju na utakmice u druge drzave.... Znaci ti ces glasati protiv EU, zato da nebi Jandrokivic mozda imao mogucnost da se docepa u EU-Parlament....

VL
CI
cicibela
14:43 12.05.2011.

\"Nizozemski ministar pravosuđa bio je impresioniran hrvatskim napretkom u reformi pravosuđa\" ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Zapravo, najviše ga je impresionirala hitna izmjena kaznenog zakona po kojoj je lov na hrvatske branitelje postao lakši i sveobuhvatan. \"Veliki pomak\" donosi i usvajanje odredbe da see optužnica može podići BEZ PROVOĐENJA ISTRAGE. Drugim riječima, u koga Savo Štrbac i njegova ekipa upre prstom, jadna mu majka. Sad nam je jasnije zašto i dr. Bosanac prijeti zatvor. http://www.sabor.hr/Default.aspx?art=39203

VL
KA
kajinx
20:55 12.05.2011.

\"Zbog procedure nećemo odrediti suce\"... Kada će ovi suci, koji neće biti promjenjeni, početi suditi za komunističke zločine nad Hrvtskim narodom?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.