Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE STROŽU KAZNU

Državno odvjetništvo žali se na presudu Nuši Bunić (23) osuđenoj na 12 godina

Nuša Bunić
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/4
19.06.2019.
u 14:49

U žalbi se pobija zaključak suda o adekvatnosti izrečene kazne i ističe da je značenje olakotnih okolnosti precijenjeno, dok kao otegotne nisu pravilno vrednovane okolnosti počinjenja kaznenog djela i postupanja optuženice nakon počinjenog kaznenog djela

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu podnijelo je žalbu protiv prvostupanjske presude Županijskog suda u Varaždinu kojom je Nuša Bunić (23) prošlog mjeseca proglašena krivom zbog kaznenog djela ubojstva počinjenog 15. lipnja 2017. u Varaždinu i osuđena na 12 godina zatvora. Državno odvjetništvo smatra da je optuženici trebalo izreći strožu kaznu.

- U žalbi se pobija zaključak suda o adekvatnosti izrečene kazne i ističe da je značenje olakotnih okolnosti precijenjeno, dok kao otegotne nisu pravilno vrednovane okolnosti počinjenja kaznenog djela i postupanja optuženice nakon počinjenog kaznenog djela - kažu u DORH-u.

Nuša Bunić nepravomoćno je osuđena zbog ubojstva Nikole Tureka (30). Nožem s oštricom dugom 9,5 centimetara ubola ga je u predjelu lijeve strane vrata i prerezala mu lijevu karotidnu arteriju, a potom pobjegla. Nikola je preminuo u bolnici. Nakon presude žalbu je najavila i Nušina obrana.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:12 19.06.2019.

Nema druga nego da Februarka organizira jedan SpasiMe i za Nušu, pa da joj se kao i onoj Magaš iz Zadra smanji kazna za ubojstvo nožem na 3.5 godine. Hajka se smije samo protiv Daruvarca vodit izgleda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije