Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravda nakon Haaga
Povratak na članak

Hrvatska će dobiti internetski Portal ratnih zločina?

Na portalu će biti javno dostupne aktualnosti u procesuiranju ratnih zločina

Komentari 6

Avatar Prosenjak
Prosenjak
11:53 10.10.2018.

General Praljak bio je nevin čovjek, častan, čist kao suza, ni govora o tome da je uopće pomislio a ne počinio ratni zločin. Haško tužiteljstvo je jedna masonska ispostava, dovoljno je vidjeti tko ih prima i s kim se družee druže u Hrvatskoj i BiH, od Vesne Teršelič do Safeta Oručevića. Osim toga, već je Carla Del Ponte u svojoj knjizi navela da čitavo haško tužiteljstvo sve Hrvate naziva izrazito pogrdnim šovinističkim izrazom kojeg ja ovdje ne smijem spomenuti jer će mene blokirati za iznošenje prostota i šovinizma. U isto vrijeme, ratni zločinci koji su činili strašne ratne zločine nad Hrvatima šetaju slobodni, od Sefera Halilovića i Momčila Perišića čije je predmete tužiteljstvo sabotiralo, pa sve do notornog Aleksandra Vasiljevića koji je organizator streljanja 261 ranjenika na Ovčari ili Galiba Dervišića zapovjednika 319. brigade Armije BiH koji u zapovjed za napad na Žepče svojom rukom napiše "ustaše pobiti, kuće spaliti, žene i djecu odvesti u logore". Kad mi nađete Praljkovo, Kordićevu, Merčepovu,. Norčevu zapovjed u kojoj se tako eksplicitno zapovjeda izvršenje ratnog zločina onda ćete možda i moći zujiti, do tad umuknite!, Jer recimo Praljak, on ne da nije imao nikakvu zločinačku namjeru prema Muslimanima, nego je čak zbrinuo jednu muslimansku izbjegličku obitelj u svoj stan u Zagrebu i prema tome tu je sve jasno. Kao što je jasno da je haško tužiteljstvo najgora zločinaćka organizacija koja se ikad pojavila pred haškim sudom.

VL
DU
Deleted user
14:25 10.10.2018.

Još jedna pročetnička organizacija u RH financirana našim parama.... PLJUC

VL
DU
Deleted user
11:42 10.10.2018.

Koliko će novca izvući iz proračuna za taj portla.Bude ga Documenta uredjivala.Pa da je ovo ikakva država nebi se 27 godina nakon rata pričalo o ratnim zločinima već bi oni bili davno procesuirani i zločinci kažnjeni i to ne sa kaznama od par godina nego dugotrajnom robijom da se pošalje poruka kako se prolazi za ratni zločin.

VL
AR
Artukovic
11:27 10.10.2018.

A sastavljat ce ga valjda udruge B.A.B.E.,Radnicka Fronta,Centar za mirovne studije,FARE,Mladez SDP-a,i Fred Matic kao odgovorni clan....Jovanovic ce mu biti prvi pomocnik,a Stazic drugi.Bojan Glavasevic ce biti zaduzen za unos podataka.

VL
JA
Jankec
16:13 10.10.2018.

Zanima me dali će se na spisku naći svi srpski zločinci koji danas slobodno šeću Vukovarom i u obraz se smiju svojim žrtvama.Nedugo toga bio je objavljen podatak da jih je oko 1.800,samo iz tog dijela Hrvatske.Zbog toga će bititi i održan protest u Vukovaru.A gdje su još ostala područja gdje je četnička zvjerad klala, palila i uništavala.Biti će to jako dugi spisak.Ili je ovo opet pokušaj srpskih petokolonaša,uz pomoč hrvatskih Juda svih boja da se nas uvjeri da smo se sami klali i uništavali .

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
17:06 10.10.2018.

a uredjivati ce ga becha terselic i neki bivsi sns-ov cetalj, danas snv-ov 'gradjanin srpske nacionalnosti'.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.