Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dogovoreni iznosi i uvjeti
Povratak na članak

Državne potpore od lipnja: Do 2000 kuna mjesečno za radnika koji bude radio kraće

Skraćeni rad aktualiziran je u koroni u mnogim državama, a najzastupljeniji je u Austriji, gdje kraće radi oko milijun radnika, te Njemačkoj, gdje tu pogodnost koristi gotovo svaki četvrti zaposleni

Komentari 5

Avatar vratar1
vratar1
08:27 26.06.2020.

uništiti ekononomiju...to je cilj svega, a onda sljedeće dekade, kešles društvo, digitalizacija i robotizacija, nametanje insceniranih etničkih i rasnih sukoba civilizacija, klimatske promjene, praćenje svega i svakog, izrada osobnog boniteta, nošenje maski i distanciranje, reduciranje obrazovanja tzv. online obrazovanjem, prelazak na isključivo "virtualno" i "remote", stavljanje svakog aspekata ljudskog djelovanja pod broj!, u prijevodu zombizacija čovjeka!

VL
DU
Deleted user
08:41 26.06.2020.

Znači prepolovili su s početnih 4000 na 2000. Nakon izbora bit će krumpir.

VL
Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
08:53 26.06.2020.

HDZ čuva radna mjesta a mi kritiziramo. što bi htjeli " da se naknađuje cijela plaća a da radnici stoje kući " ?

VL
SN
snovakor
08:42 26.06.2020.

Samo u HR je moguće da se unatrag "stvara" nekakav Zakon ... i primjenjuje...i kako da to poduzeća sada ostvare, kada nisu znali za 6.mjesec dali smiju radnici raditi manje ?? .... normalno, država (čitaj HDZ) je to odlično smislio, kao i mnoge stvari, nešto "servira" a uz to puno više i u štedi ... ako budu isplačivali za 6.mjesec, opet će se prazniti Proračun bez osnove, jer tvrtke nisu radile sa svojim radnicima skračeno !

VL
GE
geler203
08:25 26.06.2020.

Krediti? Opet krediti. Može li netko smisliti projekt ili izvedbu u kojoj bi i banke snosile dio troškova i izvanrednog stanja a ne samo zarade?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.