Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Državna matura
Povratak na članak

Biologiju je pisalo 7700, a vjeronauk 219 maturanata

Maturanti tvrde da je prepisivanje nemoguće, u razredu su po dva profesora, a svaki maturant sjedi sam u klupi

Komentari 11

CR
Crocirih
07:25 07.06.2016.

Nije mi jasno da ste toliko pobožni i katolički narod a pokrali biste državu, vašu navodno tako dragu Hrvatsku gdje god stignete. Korupcija cvata, nasilje i zloba posvuda. Mature ne bez policije, posao ne bez neke debele veze. A vjeronauk od prvog razreda.. lol Naravno, pozdrav i čast izuzecima. U Švedskoj ima 80% ateista, i žive u miru sa sobom i drugima. Humaniji i moralniji su od vas. Nekako religija vrlo često ne funkcionira da stvori dobre ljude. Mi na Zapadu to već dugo znamo.

VL
LU
Luka1710
09:38 07.06.2016.

Neki kažu da je matura potrebna jer je u nekim školama lakše dobiti peticu nego u nekoj drugoj. Istina, ali ostaje problem što se za upis na fakultet i dalje gleda cjelokupni prosjek ocjena, a matura ipak ne rješava taj problem u potpunosti. Koliko znam, reformom školstva bi se trebalo gledati prosjek ocjena potrebnih za taj fakultet. Maturu u ovakvom obliku bi trebalo ukinuti i ostaviti samo hrvatski, matematiku i engleski te uvest informatiku kao obveznu. Fakulteti trebaju imat prijemne ispite i trebala bi se pisat motivacijska pisma te za neke fakultete uzimat u obzir i volontiranja.

VL
LU
lucio2
07:46 07.06.2016.

Zato jer je zadrta?

VL
OB
observer
08:40 07.06.2016.

Svedjani vise kradu svoju drzavu nego Hrvati svoju! Pricati o moralu na Zapadu pa tako i u Svedskoj je smijesno zato sto takvo nesto ne postoji, nego samo licni interesi Da se u Svedskoj zivi u miru sa drugima je je isto bajka za malu djecu, rasizam u Svedskoj je mnogo veci nego bilo kakva netrpeljivost u Hrv.

VL
DU
Deleted user
08:38 07.06.2016.

Vatikan je po prvi puta javno objavio koliko je točno svećenika u posljednjih deset godina izbačeno iz Crkve i kažnjeno zbog zlostavljanja djece. Brojke su jezive - 848 svećenika razriješeno je, a njih još 2572 zaradilo je manje sankcije tijekom proteklog desetljeća, otkrio je nadbiskup Silvano Tomasi, veleposlanik Vatikana pri UN-u. »

VL
OG
Oger
09:48 07.06.2016.

Vjeronauk kao maturalni predmet!!!! Pa gdje to ima? A po zakonu smo sekularna drzava!

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
07:47 07.06.2016.

bez ove informacije ne bi mogao nastaviti živjeti današnji dan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.