Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško bolestan?

Državna glasila u Sjevernoj Koreji i dalje šute. Nitko ne zna što je s Kim Jong Unom

Kim Jong Un
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
22.04.2020.
u 06:32

O zdravstvenom stanju Kim Jong Una počelo se nagađati nakon što se 15. travnja nije pojavio na obilježavanju rođendana svog djeda, osnivača Sjeverne Koreje Kim Il Sunga

Državna glasila u Sjevernoj Koreji u srijedu i dalje šute kad je u pitanju vođa Kim Jong Un, iako su mediji širom svijeta dan ranije objavili kako je zdravstveno stanje sjevernokorejskog vođe ozbiljno ugroženo nakon operacije izvedene 12. travnja.

Sjevernokorejska novinska agencija KCNA i partijski dnevnik Rodong Sinmun nisu objavili ništa o tome gdje se nalazi Kim Jong Un, već su pisali o mjerama za borbu protiv koronavirusa, sportskoj opremi i berbi duda.

O zdravstvenom stanju Kim Jong Una počelo se nagađati nakon što se 15. travnja nije pojavio na obilježavanju rođendana svog djeda, osnivača Sjeverne Koreje Kim Il Sunga.

Ključne riječi

Komentara 1

PV
prcko.vita
08:10 22.04.2020.

Stres i debljina na žalost još ako je pušač, to su veliki faktori koji utiču na zdravlje. Jedna od rijetkih zemalja svijeta koja nema koronu, doduše, stanovnici te zemlje imaju standard skoro kao građani lijepe naše, ali ipak, u Sjevernoj Koreji benzin je jeftiniji a nemaju ni višestranačka bogatstva poput hdz ili sdp.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije