Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK

Državna cesta kod Omiša zatvara se svaki dan pola sata do 1. srpnja

Pogled na gradilište tunela Komorjak sjever na omiškoj zaobilaznici
Ivo Cagalj/PIXSELL
13.03.2021.
u 07:36

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Ponegdje ima i magle, mjestimice vrlo guste. Mogući su odroni. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

 Do 1. srpnja od 17 sati do ponoći u trajanju do 30 minuta zatvara se DC70 Omiš (DC8)-Naklice-Gata-čvor Blato na Cetini (A1) od tvornice Galeb do raskrižja za Zakučac, izvijestio je u subotu ujutro Hrvatski autoklub.

Obilazak je državnom cestom DC8 Omiš–Podstrana (Strožanac) te županijskom cestom Ž6142 Podstrana (Strožanac)-Žrnovnica.

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Ponegdje ima i magle, mjestimice vrlo guste. Mogući su odroni. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima se zbog radova vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji.

Zbog radova na državnoj cesti DC501 vozi se jednim trakom, naizmjence uz regulaciju semaforima. Od 16. ožujka do 15. lipnja za sav promet bit će zatvorena dionica čvor Oštrovica-Meja. Promet će se odvijati obilazno u oba smjera autocestom A6 i A7 (čvor Oštrovica-čvor Orehovica-čvor Hreljin).

Na Graničnom prijelazu Duboševica do 23. ožujka odvijat će se radovi na sanaciji ulazne kolničke trake, od granične crte do vage. Tijekom obavljanja radova na sanaciji kolnika promet će biti preusmjeren na izlazne kolničke trake te će biti reguliran privremenom prometnom signalizacijom.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima. Zbog olujnog vjetra u prekidu su katamaranske linije Split-Vis i Novalja-Rab-Rijeka.

Komentara 1

Avatar gusjenica
gusjenica
08:47 13.03.2021.

Kakva je to glupa vijest :"zatvara se svaki dan pola sata do 1. 7." ? Do Maloga Lošinja treba proći dva pokretna mosta koji se otvaraju dva puta na dan, cijelu godinu, spori kao puž, i zatvaraju jednu-jedinu državnu cestu bez alternative.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije