Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sklopljena nagodba

Država će koncesionaru Autoceste Zagreb-Macelj platiti 69 milijuna kuna

autocesta
ilustracija
29.01.2015.
u 14:19

Koncesionar mora povući podnesenu tužbu protiv RH pred ad hoc arbitražnim sudom i odreći se tužbenog zahtjeva

Vlada je prihvatila mišljenje Državnog odvjetništva za sklapanje nagodbe između RH i koncesionara Autoceste Zagreb-Macelj d.o.o. tako što će država koncesionaru platiti 69 milijuna kuna, a istovremeno će tvrtka Autoceste Zagreb-Macelj državi uplatiti 7,253 milijuna eura, odnosno 55,2 milijuna kuna.

Također, koncesionar mora povući podnesenu tužbu protiv RH pred ad hoc arbitražnim sudom i odreći se tužbenog zahtjeva. Troškove arbitražnog postupka dvije strane snose na jednake dijelove.

>> Šanse da imamo koncesionare na našim autocestama su – nula posto

Komentara 27

IV
Ivanveliki
14:38 29.01.2015.

cekaj, tko je tu blesav!? Mi njima 69 mil kn, a oni nama 55mil kn? Mi njima dajemo nesto u koncesiju i to plaćamo 14mil kn? A gdje je zarada države? Ili je ovaj clanak netočno napisan ili netko ovdje nije svoj

DS
dr.sc.pomoćni bagerist
14:55 29.01.2015.

kako razbacuju novac nas građana kao da su ga oni uplatili u proračun! strašno!!!!

L0
luena 01
14:50 29.01.2015.

=:-)) Nis ne kuzim ,mi njima dajemo u koncesiju i jos im placamo da su uzeli nase AC u koncesiju?!.... ovog ima samo kod nas ako je istina , onda ova Vlada il radi sve uzurbanije unistit nas,il je novinarska patka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije