Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIJEH NA TWITTERU

Društvene mreže pršte reakcijama na debatu: Svi su čekali jedan Berin potez

Foto: Screenshot Nova TV
03.07.2020.
u 08:00

I ovo sučeljavanje je bilo jako praćeno na domaćim mrežama, ali mnogi nisu bili zadovoljni ponuđenim

Posljedna postaja na debata uoči parlamentarnih izbora privukla je i mnoge građane da svoje reakcije objave po društvenim mrežama. Posebno je aktivno bilo na Twitteru gdje su mnogi uspoređivali ovo sučeljavanje Andreja Plenkovića i Davora Bernardića na Novoj TV s onom prethodnom na RTL-u.

Svi su komentirali da su ovaj put reklame dosta presijecale sučeljavanje, no ipak se najviše reakcija odvijalo na držanje kandidata. I dakako, hoće li Bernardić opet izvući snop papira. Iako šef SDP-a ovog puta nije donio hrpu razbacanih papira, nije razočarao tviteraše te je donio popis svih afera Plenkovićeve vlade - na 55 stranica.

Donosimo vam neke od reakcija:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Observer
Observer
23:11 03.07.2020.

Dok svi odgovorni i normalni politicari u svijetu raspravljaju o boljitku svojih naroda i zemalja, Bero u Hrvatskoj fantazira o nekakvom fasizmu. Jos mu je mozak u sumi.

BE
Beskucnik
07:08 04.07.2020.

Ovi tviterasi u obadvije partije su sigurno gay osobe , to je humor na razini blago retardirane gay osobe

DA
Darioruk12345
10:25 04.07.2020.

Gosp.Bernardic je bio sinoc sjajan.Postavljao je pitanja za Plenkovica na koja ovaj nije imao odgovora.Test za korona virus kosta 1500 kuna????Pitao ga je tko zaradjuje na ovome?Nije dobio odgovor kao i na mnoga druga pitanja.Plenkovic je po obicaju bio bahat, smijuljio se, ponavljao kao papagaj iste rijeci,vi niste upoznati bla,blabla.......Plenkovic jos brani svoje smjenjene ministre, maltene kao da su toliko posteni i iskreni.Nije rekao ni rijeci da mo dno-dna Evrope i prvi u Evropi po korupciji i pljacki.Ja glasam za restart,ovo suceljavanje mi je pomoglo da se odlucim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije