Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj to trebalo

Društvene mreže 'gore' zbog Hloverke: Plitvice su Slapovi Nijagare, a Medvednica Himalaja

Hloverka Novak Srzić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
04.06.2020.
u 18:41

Direktorica Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak Srzić objavila je fotografiju iz Mozambika koju je potpisala kao Makarska rivijera, no brzo je razotkrivena

Nakon što je Hloverka Novak Srzić, inače direktorica Turističke zajednice grada Makarske, napravila nevjerojatan gaf na Facebooku objavivši fotografiju iz Mozambika, a koju je potpisala s Makarska rivijera, društvene mreže preplavile su šale na njezin račun.

Mnogi tako objavljuju fotografije raznih svjetskih gradova i turističkih atrakcija potpisujući ih s hrvatskim gradovima, parkovima, znamenitostima...

Iako se kasnije pokušala opravdati kako je htjela samo poslati poruku s Makarske rivijere te da su je neki krivo pročitali, mnogima i dalje nije jasno zašto je objavila tu fotografiju, a ne naše obale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 4

MA
MarasG
19:46 04.06.2020.

Podmetnuto od strane sdpea.

Avatar Prdekan za nastavu
Prdekan za nastavu
21:26 04.06.2020.

Genijalno!

IP
info_punkt
19:40 04.06.2020.

jednom HDZ-ovka, uvijek lažljiva HDZ-ovka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije