Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRA

Društvene mreže gore: Hrvatski masoni uspjeli su uništiti organizaciju staru 300 godina

Društvene mreže se sprdaju s hrvatskim masonima
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Twitter
19.02.2020.
u 15:34

I dok su u drugim državama masonske lože, bez obzira na glas koji ih prati, prilično ugledne i dobro organizirane, čini se kako to nije slučaj i u Hrvatskoj.

Otkako se u hrvatskom javnom prostoru pojavila afera o masonima prilikom čega se razotkrilo da je glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić mason koji se našao u direktnom sukobu interesa komunicirajući s drugim masonom, Nikicom Gabrićem - društvene mreže naprosto su izgorjele.

Odjednom su nestale sve sumnje o vladanju iz sjene, sivoj eminenciji i moćnicima kad je čitav narod gledao kako jedan mason drugog masona javno optužuje za izdaju pritom pokazujući isprintane poruke s mobitela.

O masonima, slobodnim zidarima i tajnim društvima snimolo se stotine filmova i napisalo stotine knjiga. Već tri stoljeća te organizacije su predmet rasprava, mistike ali i temelj svake teorije zavjere.

I dok su u drugim državama masonske lože, bez obzira na glas koji ih prati, prilično ugledne i dobro organizirane čini se kako to nije slučaj i u Hrvatskoj. 

"Mi smo jednostavno takva zemlja. Nitko ne može uspjeti pa čak ni moćni masoni koji su uspjeli razje**i najveće tajno društvo koje tobože vlada svijetom", eto na takvom su tragu komentatori humorista s Twittera ovih dana. 

U nastavku pogledajte neke od njih.

 

Komentara 28

CE
cenzura
17:49 19.02.2020.

Da ne brišete 80% komentara ispod Vaših članaka nebi morali prenositi kaj pišu tviteraši. Imali ste više duhovitijih komentara koje ste bezrazložno obrisali a čitateljima udjelili "kartone" i "zabrane".

SH
Shalan
16:32 19.02.2020.

Smrtonoše, Voldemort i Nagini. To su masoni u Hrvatskoj. Horkruksi sjede u Ustavnom sudu, DORH-u, i dobro su raspoređeni u ostalim institucijama.

Avatar navijač
navijač
16:27 19.02.2020.

Tako će i Orjunaši nakon izbora , kad ih se razodkrije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije