Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pijana posla

Drniš: Zbog glazbe u kafiću otišao kući po pištolj

policija
PIXSELL
28.05.2010.
u 12:54

Policija ga je pijanog zaustavila na povratku u kafić i oduzela mu oružje za koje nije posjedovao oružani list. Uhićen je i u policiji zadržan do otrežnjenja.

DRNIŠ - Zbog vožnje u pijanom stanju, prijetnji i vrijeđanja policija je kazneno i prekršajno prijavila Vrličanina (49). Nakon što se u srijedu popodne napio u kafiću Lotos, muškarac je, nezadovoljan glazbom, počeo vrijeđati konobaricu, prolijevajući piće po prostoriji. Kada su ga dva gosta pokušala smiriti, počeo je prijetiti i njima govoreći da će donijeti pištolj.

Pijan je potom sjeo u automobil i, kao što je i obećao, odvezao se kući po pištolj.

Po povratku, negdje na polovici puta, zaustavili su ga policajci i oduzeli mu oružje za koje nije posjedovao oružani list. Uhićen je i u policiji zadržan do otrežnjenja.

Komentara 2

HU
hunter
16:06 28.05.2010.

Valjda mu jadnom nisu htjeli pustit Milu Kitića ili Seku Aleksić

OB
-obrisani-
06:29 29.05.2010.

oružani list ili oružni list? Zašto toliko mrcvarite taj hrvatski jezik da čitatelju pozli od toga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije