Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donesena odluka

Dražen Čović novi predsjednik Uprave Fine

Fina
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/3
05.10.2016.
u 15:40

Odluku o razrješenju dosadašnje Uprave i imenovanju Čovića za jedinog člana nove Uprave donio je Nadzorni odbor

Nadzorni odbor Financijske agencije (Fina) razriješio je dosadašnju Upravu te agencije i na njeno čelo, kao jedinog člana Uprave imenovao Dražena Čovića, objavljeno je u srijedu iz Fine.

"Nadzorni odbor Financijske agencije je na sjednici održanoj 4. listopada 2016. godine donio odluku o razrješenju Uprave Financijske agencije, kojom se Anđelka Buneta razrješuje dužnosti predsjednice Uprave, a Ivna Šegon i Željko Pavić razrješuju dužnosti članova Uprave.

Ujedno je Nadzorni odbor donio odluku kojom se za predsjednika Uprave Financijske agencije imenuje Dražen Čović", potvrđeno je Hini iz Financijske agencije.

Odluku o razrješenju dosadašnje Uprave i imenovanju Čovića za jedinog člana nove Uprave donio je Nadzorni odbor, predsjednik kojega je Goran Marić, a članovi Davor Kalinić, Milan Kovač, Ivana Radeljak Novaković i Davor Mikulić. 

Anđelka Buneta je na čelu Uprave Fine bila od početka 2012. godine. Uz nju, u Upravi su bili i Ivna Šegon, supruga nekadašnjeg pomoćnika ministra financija Branka Šegona, te Željko Pavić, koji je u Finu došao iz APIS-a. 

>> Fina zaprimila 632 zahtjeva za osobni bankrot, najviše postupaka u Zagrebu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije