Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA JANAF

Dražen Barišić dao ostavku na dužnost u HDZ-u: Stranka umjesto njega bira vršitelja dužnosti

Zagreb: Dražen Barišić i Vinko Grgić dovedeni pred suca istrage zbog afere Janaf
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/6
21.09.2020.
u 22:34

Podsjetimo, Dražen Barišić gradonačelnik je Velike Gorice i jedan od osumnjičenih u aferi Janaf.

Dražen Barišić dao je ostavku na dužnost predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije. Priopćili su to službeno iz HDZ-a u ponedjeljak navečer. 

"Podsjećamo kako je Barišić svoj saborski mandat stavio u mirovanje, te povjerio obavljanje poslova iz djelokruga gradonačelnika Velike Gorice svom zamjeniku. Budući da je podnio ostavku na dužnost predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije, Županijski odbor će, kao nadležno tijelo, iz svojih redova izabrati vršitelja dužnosti predsjednika do izbora novog vodstva Županijske organizacije", dodali su u priopćenju.

Podsjetimo, Dražen Barišić gradonačelnik je Velike Gorice i jedan od osumnjičenih u aferi Janaf. 

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
22:46 21.09.2020.

Treba dati ostavku i na mjesto gradonačelnika i tako otvoriti put za javne natječaje u gradskim tvrtkama u kojima je on postavljao upravu sukladno svojim planovima za javnu nabavu. Mjesecima mu direktor gsg-a operira u gsg-u i u ŽUC-u. Komunalacalac vodi novinar i nogometni sudac iz bandićeva ureda...

Avatar Golum
Golum
22:41 21.09.2020.

Tuga u Gradićima!

DU
Deleted user
23:48 21.09.2020.

Uvjeren sam da Plenković nije pogriješio što je Barišića stavio na listu za sabor. U toj su stranci ionako svi umočeni u neki lopovluk, tako da mu dođe na isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije