115 25°C
 • Avatar nekakav
  nekakav:

  vode ima kolko hoćeš. samo je treba štititi. npr. graditi kanalizaciju, uređaje za pročišćavanje. ali to košta, a to je ono što mi ne želimo plaćati ni financirati, jer je skuuupo! vodu i to onu za piće, bacamo, polijevamo ulice, ... prikaži još! peremo aute, kad peremo zube (oni koji ih imaju...) pustimo da voda teče. tuširamo se dva tri puta dnevno, kao, da budemo čisti. da bi natočili čašu vode, pustimo dvije litre, da se 'ohladi'... veća temperatura? i, što s njom? zemlja kao planet, prolazi kroz svoje faze, mijene, procese, koji traju od kad je ovog svijeta, i da, bilo je znatno toplije nekad nego danas, i hladnije, i sve se to periodički mijenja. ajd pojasnite malo ledeno doba krajem 16.stoljeća. naseljavanje grendlanda, pa napuštanje zbog dolaska jačih zima? premalo smo mi u toj sobici zvanoj zemlja ,da bi znali što se događa. a umišljati da smo baš mi glavni uzrok promjena je dosta opasno. netko želi zaraditi na nama. s tim krenite u svako razmišljanje u vezi klime. a klima nije proces koji se zalaufa u par desetljeća nekim naših poslovima, npr. fosilnim gorivima. sahara je pred 5.000 godina bila savana, sa rijekama. vražji egipćani su valjda počeli ploviti niklom brodovima na naftu pa zagrijali planet?!

 • Andro:

  Ponovo nepotreban senzancionistički članak koji nema veze sa stvarnošću. Izneseni podaci su samo podaci pojedinih studija dok istovremeno postoje i potpuno suprotni "znanstveni" podaci. Oko ovakvih stvari nema zajedničkog i opće prihvaćenog stava.

 • drazen001:

  Hrvatski narod samo treba biti pažljiv da Hrvatski mafijaški političari ne prodaju i ovo malo sto je ostalo: vode, šume, ceste i ostalo. Inu su uspjeli rastrajbati, a ovo ostalo su već pokušali jednom, pa su bili zaustavljeni. Sada moramo ... prikaži još! paziti da ne rasprodaju sve "ispod stola" kao sto nam ubacuju i zakone "ispod stola"..... sve je to banda mafijaška koja samo rasfućkava , kompletan Markov trg......

Još iz rubrike Vijesti

Ilustracija ciepljenja
HUMANITARNA AKCIJA

Rotary Klub Zagreb Medveščak prikupio 40 tisuća kuna za iskorjenjivanje dječje paralize

Vladimir Putin i pomornica
jedna ostala u cijevi

Ruska nuklearna podmornica prekinula probno testiranje balističke rakete

Štrajk
ESEJ

Profesorica otkrila što štrajk znači za nastavnike: 'Ujedinio nas je prkos'

2