Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvješće o klimi
Povratak na članak

Dramatično upozorenje: Svatko na svijetu bit će pogođen promjenama koje gledamo

Studija jasno poručuje, ako se dopusti rast emisija ugljičnog dioksida, da će one tako snažno poremetiti velike geofizičke sustave koji utječu na oceane i zamrznute dijelove Zemlje da nitko neće biti pošteđen

Komentari 11

MK
mksdk
14:39 25.09.2019.

Čalanak bi bio efektniji da je na slici neko dijete sa velikim uplakanim očima. A možda bi mogao proći i Bambi.

VL
RI
river
14:34 25.09.2019.

Kada meni ti tzv. strucnjaci objasne zasto se zemlja pocela zagrijavati prije 12500 godina a nije bilo mnogo naroda niti industrijske revolucije. Sad zele zabraniti proizvodnju zeljeza... aluminija .... plastike. Zabraniti uzgoj stoke i zitarica i pceti saditi sume .Smanjitieti saditi sume .Smanjiti upotrebu vatre...pa zar morate kuhati veceru danas...Kakve sve ovakve gluposti citam i slusam svaki dan.......

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
15:00 25.09.2019.

Laz, laz, laz. Globalisti iz UN na sve nacine pokusavaju preuzeti kontrolu cijelog svijeta. Nebu islo. Izvjesca UNa jednako su vjerodostojna kao izvjesca CNNa.

VL
CE
cenzura
15:24 25.09.2019.

Svakodnevno nas bombardiraju (čitaj zlostavljaju) raznim katastrofičnim izvješćima, još katasrofičnijim prognozama, razno raznim crvenim upozorenjima............ No ima jedan problem. Ništa se od toga ne dešava u stvarnosti!

VL
NA
navijeke
09:50 26.09.2019.

Još jednom imamo sumnjivu čast gledati i slušati kako se proizvode vijesti, za činjenice više nikog nije briga - bitno je privući pozornost senzacionalističkim pristupom. Kad bi se u tu priču o globalnom zatopljenju dodalo činjenicu kako emisije stakleničkih plinova nikad nisu bile manje i kako je ozonska rupa svake godine sve manja i uprkos propovijedanju katastrofičara sve se brže zatvara, gdje bi nam bio kraj? Da ne govorim o dizanju kuke i motike zbog požara u južnoj Americi, dok se istodobno šutjelo o nekoliko puta većim i za zemlju (kao planet) opasnijim požarima u Africi.

VL
Avatar Juki
Juki
14:30 25.09.2019.

Pomirite se s time da Zemlja još uvijek izlazi iz zadnjeg ledemog doba....a onda će opet krenuti u novo...pa će se masovno ispuštati plonovi samo da ne bude zima. Ne nama...jer ljudi tada neće biti ljudi.

VL
SH
Shalan
15:13 25.09.2019.

Stvaranje strahova za interese. Sad kad nema više toliko love u lgbtitd propagandi, prelazi se na novu. Mi smo muha na leđima slona! Slonu ni roj muha ništa ne može, samo mu je malo dosadan. Ako se slon odluči okupati, on će se okupati, briga ga za muhe....

VL
CR
crodux
15:18 25.09.2019.

bit će kako dragi Bog odredi!

VL
AN
Antitrogloditist
16:19 25.09.2019.

Vidi domoljuba šta iskaču iz paštete s teorijama urote. On su svi doktori znanosti i proveli su vlastita opsežna istraivanja pa znaju istinu. Siguran sam da će nam svima otvoriti oči nepobitnim znanstvenim činjenicama. Evo samo što nisu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.