Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Situacija je alarmantna
Povratak na članak

Dramatično upozorenje bolničkih liječnika: Sustav praćenja kontakta se raspao. Virus se slobodno širi

Sustav testiranja dosegnuo je maksimum ljudskih i tehničkih mogućnosti. Činjenica je da se na testiranje građani naručuju s odgodom od nekoliko dana, a rezultati se čekaju i do pet dana, naglašavaju

Komentari 15

DU
Deleted user
09:03 24.11.2020.

Naslov govori sve prekinute masovna testiranja taj novac uložite u kvalitetu bolnica cjepivo nije lijek

VL
SZ
stela_zg
10:06 24.11.2020.

neka se bolnički doktori i znanstvenici koji se sa svih strana javljaju u medije dogovore koji će od njih nešto konkretno reći o vitaminu D i drugim vitaminima i mineralima koji će pomoći da se covid 19 preboli u punoo blažem obliku tako da bolničko liječenje vjerojatno uopće neće biti potrebno. ima dosta studija o tome i ima se dosta toga za reći. licemjerno je vršiti pritisak da se uvedu najstrože mjere zbog "spašavanja života" a ne spomenuti ono što će daleko više učiniti za prevenciju i ublažavanje bolesti od svih drugih mjera. virus se ne može izbjeći. sa njime se dođe u kontakt u bilo kakvoj zatvorenoj prostoriji. trik je u tome da ga se učini što manje opasnim, čak i bezazlenim. nažalost, dodaci prehrani nisu profitabilni spram cijene tretmana sa (slabo učinkovitim a dosta toksičnim) remdesivirom koji u SAD-u košta više od 2000 dolara. stoga, pokažite doktori, znanstvenici da ste stvarno humani i dajte pravi doprinos u spašavanju života.

VL
DU
Deleted user
10:40 24.11.2020.

ška kaže plenković o kojoj vrsti terorizma se radi

VL
KR
Krasnojarsk
13:17 25.11.2020.

To je nažalost već unazad nekoliko tjedana tako...

VL
IP
ipsisimus
09:47 25.11.2020.

Prevencija i imunitet. O tome se nikako ili slabo govori. Stopostotna prevencija je propolis, jeftin dostupan, uništava taj kilavi virus, sa već obrađenim studijama. Imunitet, vitamin D i ostali, minerali i zdrav život sa kretanjem i aktivnim životom na zraku.ku. Imali bi smanjenje ukupnog mortaliteta po godinama sto posto. Ovo je samo virus psihoze i nametnutog straha. Sve rizične skupine u sterilne prostore, samoizolaciju.

VL
Avatar sadmitrebato
sadmitrebato
09:07 24.11.2020.

ajmo čeka se patološki lažljivac plenković da opet objavi da smo po borbi sa coronom među najboljima u eu, da je sve pod kontrolom, da mjere daju rezultate i da imamo stagnaciju itd...

VL
O2
Ožujak.2023
09:44 24.11.2020.

Upozorenje koje je došlo kaže sve, ako političari to znaju čitati.... Ovo će rezultirati potpunim lockdown-om, ne onim kvazi lockdown koji je bio na proljeće, nego pravim lockdown!!!

VL
SV
sveznam1
09:33 24.11.2020.

nece biti dobro..ovo je krpanje i improvizacija..sto se tice kontakata epidemilozi ne rade posao kako treba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.