Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brutalno pretučena

Dramatičan video: Vukla je za kosu po igralištu dok su drugi navijali

Foto: Daily Mail screenshot
1/3
19.06.2018.
u 14:38

Majka napadnute 15-godišnjakinje izjavila je kako je njena kći bila prisiljena mijenjati školu zbog stalnog maltretiranja i zadirkivanja u prijašnjim školama.

Na internetu je osvanuo video tinejdžerice koja po igralištu vuče tinejdžericu Abbie McCarthy i brutalno je udara po glavi. 

Dok se taj događaj odvijao, skupina djevojaka je sve snimala i glasno navijala, piše Dailymail. 

Majka napadnute 15-godišnjakinje izjavila je kako je njena kći bila prisiljena mijenjati školu zbog stalnog maltretiranja i zadirkivanja u prijašnjim školama. 

Majka otkriva kako Abbie ima autističnog mlađeg brata i da su joj zbog toga djeca u drugim školama život učinila paklom.

U  videu koji traje 56 sekundi, prikazano je kako tinejdžerica vuče Abbie za kosu po cijelom igralištu i neprestano je udara u glavu govoreći da prestane pisati laži o njoj. 

Nakon što ju je tinejdžerica pustila, Abbie je ustala na noge, a skupina djevojaka potrčala je prema njoj kako bi snimile Abbino krvarenje. 

Abbina majka slučaj je odmah prijavila policiji, ali je i potaknula druge da pogledaju taj užasan video uz poruku da nitko tko se tako ponaša ne bi smio proći nekažnjeno

 

Ključne riječi

Komentara 6

NP
Nema predaje
15:28 19.06.2018.

Ako je sve ovo istinito što piše u članku (naravno da osuđujem bilo kakav oblik nasilja iz bilo kojeg razloga) svakako bi se oštro trebale uključiti sve institucije, naročito policija i škola kako bi se sankcionirali ovakvi predatori. Mene samo zanima što imaju za reći roditelji svojih milih i dragih terorista? Najgore je u tome što je to svakodnevnica pred kojom svi zatvaraju oči. Meni je ovo kao roditelju prestrašno... Makar je toga bilo i u moje vrijeme daleko manje nego danas, ali se takvo nešto itekako sankcioniralo ukoliko je došlo do očiju i/ili ušiju relevantnih osoba. Žalosno...

ST
Startrack
15:56 19.06.2018.

U USA "bulling" se itekako kaznjava ito zakonski. Zatvorskom kaznom.

CI
Cinciculjak
17:42 19.06.2018.

Ovakvi video uradci su svakodnevica i hrvatskih tinejdžera. Najviše zabrinjava ovaj trend snimanja i objavljivanja videa, gdje njih desetak huška kako bi dobili što veću "senzaciju".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije