Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Smirite ambicije'

Dramatičan status saborskog zastupnika: 'Drugovi i drugarice. Ne raspada se SDP'

Željko Jovanović
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/4
23.05.2017.
u 16:35

"Smirite ambicije i usmjerite energiju da SDP u drugom krugu pobijedi što je moguće više", objavio je Jovanović na svom profilu na Facebooku

Nakon što je saborski zastupnik Mirando Mrsić javno napao vodstvo SDP-a, što su neki mediji ocijenili raspadom te stranke, njegov stranački kolega Željko Jovanović odgovorio je preko Facebooka da se SDP ne raspada te ga pozvao da smire ambicije i pričekaju drugi krug lokalnih izbora, 4. lipnja.

"Ne raspada se SDP, ali raspast će se ambicije bez pokrića svih onih koji nisu u stanju pričekati drugi krug izbora. Zajedno smo SDP, drugovi i drugarice. Smirite ambicije i usmjerite energiju da SDP u drugom krugu pobijedi što je moguće više", objavio je Jovanović na svom profilu na Facebooku.

Saborski zastupnik SDP-a Mirando Mrsić poručio je u utorak kako, suprotno porukama stranačkog vodstva "koje odišu optimizmom", smatra da SDP kao najjača oporbena stranka ne može nikako biti zadovoljan rezultatima lokalnih izbora te da su toj stranci hitno potrebne promjene.

Komentara 89

Avatar George Bailey
George Bailey
16:46 23.05.2017.

Drugovi i drugarice...nevjerojatno, drugu Jovanoviću bi netko trebao reći da je 2017. godina.

Avatar smile
smile
16:47 23.05.2017.

Ajde drugovi odite više u ropotarnicu povijesti.

N5
natali 5
16:51 23.05.2017.

pa to je strasno,oni jos uvijek Drugovi i Drugarice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije