Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jako nevrijeme

Drama u zraku: Grom udario u zrakoplov Ivice Dačića

03.09.2019.
u 10:28

Zrakoplov je sigurno prizemljen u ljubljansku zračnu luku, a Dačić je nastavio prema Bledu, gdje sudjeluje na Strateškom forumu

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić je vladinim zrakoplovom "Falcon" krenuo na Bledski strateški forum kada je u zrakoplov u kome se nalazio udario grom, prenosi RTS.

Zrakoplov je sigurno prizemljen u ljubljansku zračnu luku, a Dačić je nastavio prema Bledu, gdje sudjeluje na Strateškom forumu, navodi RTS. 

Jako nevrijeme pogodilo je u ponedjeljak Sloveniju i Hrvatsku, gdje je u roku od samo dva sata zabilježeno više od 20.000 munja.

Ovo nije prva krizna situacija sa zrakoplovom "Falcon". Krajem svibnja na nebu iznad Grčke pokvario se isti zrakoplov u kojem se također nalazio Dačić i morao je hitno sletjeti u Atenu.

Zrakoplov sletio na A6:

1/6


 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar zd_policija
zd_policija
11:25 03.09.2019.

Očigledno nije samo dosadio nama nego i bogu i nebu

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:32 03.09.2019.

Bljesak i Oluja!

Avatar Zmija
Zmija
11:12 03.09.2019.

Treca, sreca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije