Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZEN U BOLNICU

Drama u zagrebačkoj školi: Pijan uletio na roditeljski sastanak, mahao nožem i zabio ga u stol

Foto: PIXSELL
1/4
15.09.2021.
u 12:48

Galamio je i vikao te oštrim predmetom oštetio jedan od stolova, izvijestila je policija

Jučer oko 18 sati tijekom održavanja sastanka roditelja učenika i učenica zagrebačke Osnovne škole Savski Gaj na otvorenom došlo je do incidenta nakon što je u dvorište osnovne škole došao pijani 52-godišnjak.

- Jučer, 14. rujna oko 18.05 sati u Remetinečkoj ulici, u dvorište osnovne škole, došao je 52-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,90 g/kg, kojom prilikom je, na otvorenom prostoru dvorišta gdje se u to vrijeme održavao roditeljski sastanak, galamio i vikao. Nadalje, oštrim je predmetom oštetio jedan od stolova, mahao njime i taj oštri predmet zabio u stol te sjeo na obližnju klupu. Uslijedio je poziv policiji od strane jednog roditelja i naš dolazak na mjesto događaja gdje je zatečen i bez uporabe sredstava prisile, priveden u službene prostorije - priopćili su iz policije, dodajući da ozlijeđenih osoba nije bilo.

Iz policije su naveli i da je muškarac, s obzirom na stanje u kojem se tada nalazio, kolima hitne pomoći prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu. Nakon pružene pomoći bit će doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Komentara 35

DU
Deleted user
13:04 15.09.2021.

U svemu tome je dobro da se tu našao bivši specijalac ATJ Lučko. Inače, tko zna kako bi se završilo. Bože oslobodi.

NA
nahtt1
13:00 15.09.2021.

Još jedan primjerak pravog alfa roditelja aka mužjaka. Pijan već popodne došao s nožem na roditeljski sastanak. Jadno to dijete sa njime.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:00 15.09.2021.

Dobit će prekršajnu prijavu od 500 kn i vratit će mu nož da ima čime doći ponovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije