Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠKIRSKA
Povratak na članak

Nožem izbo četiri osobe i zapalio školu jer mu je profesor upisao neopravdani sat

Učenik nije bio prisutan na nastavi te mu je profesor upisao izostanak. Nakon toga učenik je s nožem u rukama dotrčao do vrata učionice

Komentari 5

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
11:14 18.04.2018.

Ušao je i prvo s nekoliko uboda u srce napao jednu učenicu koja je potom skočila s drugog kata – rekao je jedan od svjedoka.   Jel ste vi novinari normalni?????Kaj je onda ta učenica???Besmrtna??Vl-dno dna!

VL
KA
Kameni
16:51 18.04.2018.

Nisu pomagali ubodenoj osobi vec su sprijecavali da ovaj ne povrijedi sebe??? Fokus je ocigledno bacen na pogresnu osobu. Svi na kurs Prve Pomoci.

VL
Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:04 18.04.2018.

Kaos , kaos kaos .... Nozem pokusao zapaliti skolu .. Nako uboda u srce skocila s drugog kata ... Sprijecili ga da se ubije ...

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:02 18.04.2018.

ah ta amerikanizacija cijelog svijeta. tri dana zaredom u americi, pa u rusiji, južnoj africi, sutra tko zna gdje. očito treba školu ukinuti, uvesti obvezno plaćanje škole, pa će škola postati institucija za koju moraš dati svoj novac direktno iz džepa, i mat ćeš onda daleko više interesa za dijete, dal uči ili ne. učitelji poučavaju, pokažu primjer, a dijete, tj. učenik, mora savladati, naučiti. ne može učitelj nekog naučiti rješavati jednadžbu, ako ovaj ne vježba na puno primjera i kroz njih shvati bit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.