Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Splitu

Vlasnik tvrtke objasnio zašto je kamionima blokirao ulaze u Euroherc osiguranje

Kamionom blokirao ulaz u zgradu Euroherc osiguranja
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/12
Autori: Hina, Vecernji list
10.09.2018.
u 11:50

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić jedno vozilo parkirao je na ulazu u garažu, a drugo na glavnom ulazu u zgradu.

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić blokirao je jutros kamionima ulaze u zgradu Euroherc osiguranja na splitskom Kmanu zbog nemogućnosti naplate štete od te osiguravajuće kuće, javlja Dalmatinski portal.

Jedno vozilo parkirao je na ulazu u garažu, a drugo na glavnom ulazu u zgradu. 

– Naši djelatnici na mjestu su događaja i u tijeku je postupanje – kazali su iz splitske policije koja je dobila dojavu oko 7 sati ujutro da su dva teretna vozila blokirala ulaz u zgradu u Varaždinskoj ulici.

 

Vlasnik tvrtke rekao je da je prije godinu dana s Eurohercom sklopio policu osiguranja za kamion i teret i da je istog dana doživio prometnu nesreću, a osiguranje mu ne želi priznati naknadu štete. Pregovarali su godinu dana, ali štetu nije uspio naplatiti. Tvrdi da se osiguranje poziva na to da polica osiguranja počinje vrijediti tek 24 sata nakon sklapanja, a on smatra da bi trebala početi važiti odmah s obzirom na to da je odmah i plaćena i da bi mu osiguravajuća kuća trebala isplatiti novac, piše Dalmatinski portal

– Policija je, pozivajući se na Zakon o sigurnosti prometa na cestama, vlasniku teretnih vozila napisala prijavu zbog nepropisnog parkiranja. Kazna za taj prekršaj je 300 kuna. S obzirom na to da nije riječi o javnoj prometnoj površini, vozila treba ukloniti sam vlasnik – rekla je glasnogovornica policije Ana Čepić.

Neslužbeno se doznaje da je vlasnik tvrtke Bešlić nedugo nakon blokade osiguravajuće kuće pozvan na razgovor u upravu Euroherca na kojem bi se trebao postići dogovor.

Komentara 83

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
09:29 10.09.2018.

Tak treba!

AC
acer7
09:52 10.09.2018.

Mene je Euroherc osiguranje prevarilo. Osigurao sam kuću protiv požara i krađe. Imao sam krađu, za što sam dobio i policijski zapisnik i svjedoke. Nakon dugo natezanje Euroherc osiguranje mi nije htjelo isplatiti. Još su mi se smijali da sam osigurao kuću preko njih, jer oni ne isplaćuju ništa.

TM
trade_mark
10:04 10.09.2018.

ne znam ništa o pozadini ove price, ali vjerojatno čovjek ovo ne radi iz nekog bezveznog razloga. dakle, neka ga! I ovakvih stvari će biti sve vise I vise jer ljudi polako gube strpljenje, sustav ne funkcionira, a svi kradu I lažu a nitko ne odgovara. NEKA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije