Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heroina bez zadrške

Drama u splitskoj luci: Upali autom u more, spasila ih konobarica

Upali autom u more, spasila ih konobarica (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/8
24.01.2012.
u 20:13

Otac i kćer bili su u Audiju koji je bio parkiran na Gatu sv. Petra u splitskoj trajektnoj luci. Nesreći su kumovale kiša i magla

63-godišnji vozač Audija A4 splitskih oznaka i njegova 33-godišnja kćerka oko 18 sati na Gatu sv. Petra u splitskoj trajektnoj luci upali su autom u more. Kako doznajemo u PU splitsko-dalmatinskoj, spasila ih je hrabra 31-godišnja konobarica koja radi na Jadrolinijinom trajektu Petar Hektorović.

Brod je upravo isplovljavao put Visa kad je automobil uletio u more. Konobarica je odmah skočila, otvorila vozačeva vrata i spasila oca i kćer. Do nesreće je najvjerojatnije došlo zbog iznimno loših vremenskih (ne)prilika, kiše i sumaglice i slabe vidljivosti.

Oca i kćer utoplili su odmah u luci, a potom su zatražili pomoć u splitskoj bolnici. Hrabra konobarica, inače iz Kaštel Sućurca, vratila se na svoj trajekt i otplovila za Vis.

Komentara 30

Avatar babas
babas
23:14 24.01.2012.

Izvijestili ste nas da je Bred Pitt jučer jeo palačinke,a niste nas izvjestili kako se zove heroina koja je spasila dvije osobe u Splitu! Žuti tisak!

MI
mica1111
23:21 24.01.2012.

...heroina se zove Katarina Prungl...

OB
-obrisani-
11:42 25.01.2012.

25.01.2012. u 06:31h Vito je napisao/la: Moralista, a o mladoj zeni koja je reagirala i nece da ju se da u javnost nista? Sta tebi nije jasno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije